tt power nasıldır bilmem de, ap power aldım yeni. şimdilik pişman değilim. ilk defa okuma dışında makine kullanıyorum.
hayırlı olsun. işte bir kaç sayfa önce sordum, aynı şey dediler. pişman olunacak bir şey yok ortada. bağlanan para servet değil. (şimdi birileri sana göre olmayabilir filan diyecek, biz öğrenci adamız diyecek de, ben de çalışmıyorum ama, hamama giren terler. şimdi bu işe gönül verdiysen illa bir harcama yapacaksın, buna ödenen para da ödenebilecek paralar ile kıyaslandığında büyük değil. orta segment denilebilir hatta en fazla)
de ki makina beni üzdü. yemlide kullanırım, dert değil. yeniden arayışa geçerim. bir iş çözmemiş olurum ama kafamı da taşlara vurmam. dün gece bir arkadaşım geldi, bir 100 cl rakıyı bitirmişiz, kaç para bilen bilir. ona gideceğine buna gitsin.
birol bu işleri iyi bilir, o bile palamutta bunu tercih ettiyse, hiç beni üzeceğini sanmam aletin.

velev ki arkadaşların dediği gibi satıcı üzmesin, yollasın. neyse daha çok var gelmesine...
tekrar hayırlı olsun. güzel avların olsun.
raw 55 e veda ederken. şu ana kadar 5-6 sene bana hizmet etmiş, parasını defalarca çıkarmış olduğunu. cengiz balıkçılığın 3 kez tamir ettiğini ve hoşgörü ile yaklaştığını söylemeden edemeyeceğim. raw 55 kalmadı piyasada sanırım. çalışıyor olsam ve piyasada raw 55 olsa. bir tane yenisini alır, kutusuyla koyarım bir yere. yarın öbür gün devran döner , durumumuz iyi olur, yeniden bir tekne sahibi olurum. benim kadar deniz sevdalısını kıyı balıkçılığı ne kadar daha kesecek belli değil, şimdiden çok özledim. o zaman yine raw 55 işimi görür.
ya kısa yazamıyorum lan ben...

her seferinde iki kelime yazayım diye başlıyorum , milena'ya mektuplar oluyor işin sonu....