Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

seyyitince

Misafir
tt power nasıldır bilmem de, ap power aldım yeni. şimdilik pişman değilim. ilk defa okuma dışında makine kullanıyorum.
Sarım gücü nasıl mesela okuma raw 2 65 ile kıyaslarsanız arada çok fark var mı ? 185 gr kurşun ve akıntıda balık aldınız mı zorlanma durumu nasıldı ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozgurarslan

Daimi Üye
tt power nasıldır bilmem de, ap power aldım yeni. şimdilik pişman değilim. ilk defa okuma dışında makine kullanıyorum.
hayırlı olsun. işte bir kaç sayfa önce sordum, aynı şey dediler. pişman olunacak bir şey yok ortada. bağlanan para servet değil. (şimdi birileri sana göre olmayabilir filan diyecek, biz öğrenci adamız diyecek de, ben de çalışmıyorum ama, hamama giren terler. şimdi bu işe gönül verdiysen illa bir harcama yapacaksın, buna ödenen para da ödenebilecek paralar ile kıyaslandığında büyük değil. orta segment denilebilir hatta en fazla)

de ki makina beni üzdü. yemlide kullanırım, dert değil. yeniden arayışa geçerim. bir iş çözmemiş olurum ama kafamı da taşlara vurmam. dün gece bir arkadaşım geldi, bir 100 cl rakıyı bitirmişiz, kaç para bilen bilir. ona gideceğine buna gitsin.

birol bu işleri iyi bilir, o bile palamutta bunu tercih ettiyse, hiç beni üzeceğini sanmam aletin. :) velev ki arkadaşların dediği gibi satıcı üzmesin, yollasın. neyse daha çok var gelmesine...

tekrar hayırlı olsun. güzel avların olsun.
raw 55 e veda ederken. şu ana kadar 5-6 sene bana hizmet etmiş, parasını defalarca çıkarmış olduğunu. cengiz balıkçılığın 3 kez tamir ettiğini ve hoşgörü ile yaklaştığını söylemeden edemeyeceğim. raw 55 kalmadı piyasada sanırım. çalışıyor olsam ve piyasada raw 55 olsa. bir tane yenisini alır, kutusuyla koyarım bir yere. yarın öbür gün devran döner , durumumuz iyi olur, yeniden bir tekne sahibi olurum. benim kadar deniz sevdalısını kıyı balıkçılığı ne kadar daha kesecek belli değil, şimdiden çok özledim. o zaman yine raw 55 işimi görür.

ya kısa yazamıyorum lan ben... :) her seferinde iki kelime yazayım diye başlıyorum , milena'ya mektuplar oluyor işin sonu....

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bugün yine oldukça seyrek bir balık vardı. Israrlı yoklamamız sonucu 2 tane 700-730 gr. lık palamutu kaptım.
2 tanede bunca tokmak gibi balığın arasına nasıl karıştıysa vanozu geldiği yere iade ettim. Son sürat uzaklaşmaları görülmeye değerdi.
Rastgele
WP_20161003_16_58_38_Pro.jpg

S

seyyitince

Misafir
Bugün yine oldukça seyrek bir balık vardı. Israrlı yoklamamız sonucu 2 tane 700-730 gr. lık palamutu kaptım.
2 tanede bunca tokmak gibi balığın arasına nasıl karıştıysa vanozu geldiği yere iade ettim. Son sürat uzaklaşmaları görülmeye değerdi.
Rastgele
Ekli dosyayı görüntüle 44938
Maaşallah nereden aldınız acaba ? Bu sezon sıfırım henüz

sabriyazici

Daimi Üye
Adı
sabri yazici

Ev2en

Yeni Üye
Sağolun pek bilmediğim için yerleri gene havada kaldı söylememekte de haklısınız ben tek kalenderi biliyorum artık nasip kısmet.

Kardeşim tarabya otelini geç(sarıyere doğru) vilayetler evi var yeşil çatılı oraya gelmeden beyaz bir köşk göreceksin 20 mt gerisi onun önünden sabır ile atarsan hergün 2 3 tane alırsın eğer hava ii ise 10 tanede alırsın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

S

seyyitince

Misafir
Kardeşim tarabya otelini geç(sarıyere doğru) vilayetler evi var yeşil çatılı oraya gelmeden beyaz bir köşk göreceksin 20 mt gerisi onun önünden sabır ile atarsan hergün 2 3 tane alırsın eğer hava ii ise 10 tanede alırsın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Allah razı olsun. Eğer orada av yapıyorsanız belki denk geliriz. Tanışmış da oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...