Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kmlgnl

Yeni Üye
Sabah 6-7 gibi Arnavutköy'e insek çapariyle istavrit yapar mı? birde kaç gram kurşun uygundur yardımcı olursanız sevinirim, saygılar.

Hedo

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arnavutköy de 75 gr civarı kullanıyorlar genelde akıntı çok yoksa. Orası ne zaman istavrit yapar ne zaman yapmaz hiç belli olmuyor :)

B

BS Okuru

Misafir
Dün arnavutköydeydim akıntı burnunda keşke video çekseydim ama anneyle beraber olduğum için vakit ayıramadım, balıkçıların birbirinin altından geçişlerini izlemenizi isterdim

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cruel-24

Aktif Üye
Adı
OĞUZ OKTEM
Dün akşam çubuklu tırt,vaniköy tırt,beylerbeyi cami atan 40 kişi yer yok balık 3-5 tane,kuleli 30kişi spin atan 30 kişi yemli aşağı yukarı balık 4-5 tane,üsküdar cami yemli atan 30-40 kişi çıkan balık 3-5 anlıyacağınız dün anadolu yakası Tırt...

İbrahim kürşat

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Anadolu kavagina ne zaman gitsem 15 er sarikanat var kovalarda. Çinekop bile yok ya sarikanat ya lüfer. Vakti olan arkadaslar anadolu kavagina gitsin. Kovalari bi gezsin. Dedigimi anlicak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...