Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kiniklar

Aktif Üye
Adı
sinan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
spin çalışırken akıntı çok olunca kurşun bağlama olayı nasıl oluyor? varmı bir video çizim

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
spin çalışırken akıntı çok olunca kurşun bağlama olayı nasıl oluyor? varmı bir video çizim
Surf sistemi ile aynı 3'lü fırfır, 15 20 cm kurşun ayağı, kamış boyu beden kamışın atarına göre kurşun.
Ben 50 gram kurşun 7 9 cm arası dalarlı sahteler ile tutuyorum bazen, 12.5 ve 14 cm kurşunlu hiç denemedim :)

kiniklar

Aktif Üye
Adı
sinan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Surf sistemi ile aynı 3'lü fırfır, 15 20 cm kurşun ayağı, kamış boyu beden kamışın atarına göre kurşun.
Ben 50 gram kurşun 7 9 cm arası dalarlı sahteler ile tutuyorum bazen, 12.5 ve 14 cm kurşunlu hiç denemedim :)
:) teşşekür ederim furkanım sağol

mrtblby

Üye
Anadolu yakasında balık durumu nedir balığa çıkan arkadaşlar var mıdır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

alperderya

Aktif Üye
Adı
Alper Derya
Kan Grubu
B Rh Negatif
Rastgele @Lüfer53.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guppish

Üye
Adı
Özgür Çalık
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Anadolu yakasında balık durumu nedir balığa çıkan arkadaşlar var mıdır
Bugün 3 kişi 80 parçanın üstünde çinekop aldık. Dünde 2 kişi 40 parça civarı. 200 gram kurşun arkası

ozgurarslan

Daimi Üye
arkadaşlar...

umarım bir takım kurallara aykırı değildir ama kendi adıma bir başlık açtım. aslında bunu daha önce de yapmıştım, neden aklıma gelmedi ki yine...
@ozgurarslan avları, balıkçılık hakkında genel bilgiler...

ilk olarak @İLKlüfERR ile tanışmamızdan bahsettim. bu gece, çinekop takımı hazırlanışı, Vega olta'nın tamir durumu, Takım çantamda olan malzemeler gibi konuları upload etmeye gayret edeceğim.
yarın ve cuma raporları da orada olacak, bu sayfaya linklerini atacağım sadece, isteyen tek tıklamayla girer bakar.
takım hazırlanışlarının linklerini de gerekli yerlerine ekleyeceğim ki arayan bulabilsin. ancak sorulacak soru filan olursa, oradan sorulmasını rica ederim. zira; balıkçılığa dair paylaşmak istediklerimi istediğim sıra ve konu ile paylaşabilmek istiyorum. ben soru soracak olursam forumun gerekli yerinde soracağım, ancak benim paylaştığım her şey tek başlık altında olacak, ben de geriye dönüp takip edebileceğim. dediğim gibi linkler yine olacak...

bilgilerinize...

mrtblby

Üye
Sabah balığa çıkamıyorum işten dolayı akşamda sadece yemli iş yapar diye biliyorum

Adı
gökhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bugun oyle mi olur boyle mi olur falan filan derken arkadaslardan abilerden aldigim raporlara kulak kabartarak sabin kor karanlikta meraya indim takimlari hazirla falan filan derken hava isildamasina yakin kursun arkasi rapalayi yapistirdim pat kut bir iki uc dort derken balik boylarida tam caparilikti sonrasinda capariyle nasibime dusenler herkese daha iyileri gelmesi dilegimle
20161108_132829.jpg
20161108_132829.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...