Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YusufZiyaDeniz

Aktif Üye
Adı
Yusuf Ziya Deniz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yahu haci takimlari actin baktin balik yapiyo 2 mesaj yazacaksiniz cay icerken yazin bari maksat millet baliga bosa cikmasin baktiniz balik yok bi bildirim adam bosa evden cikip o sogugu yemez illa ben yedim ugrastim baskasida ugrassin diyosaniz o ayri ben balik mudavimi degilim ama olanlari var adam balik varmi yokmu diye sansimi denim diye cikiyo kovasini suyu doldur bosalt yapip geri donuyo yaziktir gunahtir :) elimize yapismaz ya iki dakkainizi ayirin bi paylasim yapin yeri saati bu kadar insan var burda eminim cogu baliga haftada 2 veya 3 defa cikiyodur yanlismi duaunuyorum
Arkadaşım sen şaka mısın :) Yoksa bizimle büyük bir .... mı geçiyosun inan yazmış olduğun son 3 mesajında anlayamadım. Ee çıkanlar donacak ellerini hissetmeyecek ıslanıcak takımını yapıcak oltasını açıcak vs vs. sen ve senin gibi balığın müdavimi olmayanlar sıcacık evlerinde tşk kebabı yapıcak :) Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yani.. Bence sen en iyisi birazcık sahile in. Biraz gece ayazı ye, sabah gün ağarmadan sıcacık yatağından, eşini rahatsız etmeden uyandırmak için kıvran ve başarıp inebilirsen sahile inan herkesi çok iyi anlayacaksın. Yine söylüyorum foruma çok yazan birisi değil, çok okuyan birisiyimdir. Arada bir böyle sigortalar atınca yardırıyorum kusura bakmayasın.

İzmite gelirsen söz sana tek tek meraları söylücem.

tolgaymn

Üye
Adı
tolga
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Herkese iyi akşamlar bol avlar ,
Foruma yeni üyeyim , faydalı paylaşımlar ve bilgi aktarımı için tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim . Tecrübe ve bilginize dayanarak birşey sormak istiyorum. Ap power ın piyasa da sürekli gördüğüm rengi gümüş. Bugün ilk defa kahve rengi tonunda bir rengini gördüm, ürünün sahte olma ihtimali var mı acaba, nasıl ayırt edebilirim. Bir de ap power 8000 ve raw 2 arasındaki fark nedir, yorum öneri alabilir miyim ? İyi akşamlar rastgele

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
cumlemıze hayırlısı olsun abı bızde emanete hıyanet olmaz abı nasıl aldı ısek o sekılde verılır abı tabı 61 atısda makınaya bır zarar gelırse kader dıcez artık abı yapıcak bırsey yok kadere karsı gelemıyoruz malesef :)
Yarın av varmı Vural abi

B

BS Okuru

Misafir
Yarın av varmı Vural abi
Malesef ya erolum fena grıbım henuz toparlanamadım ayrıca yarın ılac raporu yazdırmam gerekıyor bu arada ılac raporu demısken beklemesıde yazdırmasıda ayrı bı dert ya su ıse bı cozum bulamadılar gıttıler bır turlu. gıtmısken bırde kendımı gosterım dıyorum

ilkerblk

Üye
Adı
ilker balkan
Yarın gittiniz gittiniz,sonra pazara kadar çok kuvvetli poyraz var,dere gibi akar Boğaz yine :)

demiremin

Daimi Üye
Adı
Emin Demir
Yahu haci takimlari actin baktin balik yapiyo 2 mesaj yazacaksiniz cay icerken yazin bari maksat millet baliga bosa cikmasin baktiniz balik yok bi bildirim adam bosa evden cikip o sogugu yemez illa ben yedim ugrastim baskasida ugrassin diyosaniz o ayri ben balik mudavimi degilim ama olanlari var adam balik varmi yokmu diye sansimi denim diye cikiyo kovasini suyu doldur bosalt yapip geri donuyo yaziktir gunahtir :) elimize yapismaz ya iki dakkainizi ayirin bi paylasim yapin yeri saati bu kadar insan var burda eminim cogu baliga haftada 2 veya 3 defa cikiyodur yanlismi duaunuyorum
Balik yapmaya basladigi an zaten kimse nefes almiyorki anlik bildirim yapsin ki baligin faal oldugu saatler belli o zmn diliminde oldun oldun olmadin bps donmesende verim alanazsin. Ayrica bogaz balikcilarinin geneli avlaginda tek diildir ya sozlesir yada orda tanidiklari vardir. Sahsen balik olsun olmasin ben daima inerim bogaza varsa baligimi alir yoksa bunada sukur der es dostla muabbrt eder donerim evime

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sabriyazici

Daimi Üye
Adı
sabri yazici
Kimsenin kalbini iyi yada kotu kırmamak icin bu muhabbetlerden mumkun oldugu kadar kaçıyorum ama anlik bilgi diye birşey zaten var o yuzden olan bir durumu buraya online yazmaya gerek yok buranın ve dolayısı ile boğazın mudavimi oldugunuz zaman ister istemez çoğu yerden haberiniz oluyor yeri geliyor arkadasiniz alo diyor yeri geliyor malzemeciler yeri geliyor çaycilar bu mekanizma sizin iyi niyetinize paralel olarak gelişiyor zaten zamanla su hava zaman akinti bileşenlerini yan yana getirip hangi meraya gitmek gerektiği konusunda kendi fikriniz oldugundan çok da yer tarifine gerek kalmıyor herkese keyifli forumlar dilerim yinede bir kırılganlik durumu oldu ise af ola saygılar selamlar herkese rast gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...