B
BS Okuru
Misafir
Öncelikle aramiza hoşgeldiniz keşke her yeni katilan üyede sizin gibi araştirma yapip öncelikle mera söyleyin,arayin,yazin demek yerine ben sunu kullaniyorum yemliye,spine,kursun arkasina uygun mudur dese ve ya sizin gibi mantikli bir sual etseHerkese iyi akşamlar bol avlar ,
Foruma yeni üyeyim , faydalı paylaşımlar ve bilgi aktarımı için tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim . Tecrübe ve bilginize dayanarak birşey sormak istiyorum. Ap power ın piyasa da sürekli gördüğüm rengi gümüş. Bugün ilk defa kahve rengi tonunda bir rengini gördüm, ürünün sahte olma ihtimali var mı acaba, nasıl ayırt edebilirim. Bir de ap power 8000 ve raw 2 arasındaki fark nedir, yorum öneri alabilir miyim ? İyi akşamlar rastgele
Ryobi ttpower 8000 fiyatina gore cok begendigim bir makina 1 tam gun denemisligim var ama forumda bir cok usta uzun suredir bunu (özellikle tur sarimi avantajindan ötürü palamut avciligi ici tercih etmekte) kullaniyor ve suphesiz saglikli yorumlar gelecektir, dediginiz gibi kahverengisini ben de hic gormedim yurt disindan getirten kisiler de var yorum yapacaklardir,
Raw2 55 ise yine ayni sekilde cok tercih edilen bir makina onu da @shimano vural usta ve baska arkadaslarda kullaniyor benim deneme firsatim olmadi,
Ömürboyu parca garantisi ve Cengiz balikcilik guvencesi 1 adim öne cikariyor ama ne yazik ki pkuma markasinin kronik problemi yüzük problemi buna dikkat etmek,düzenli bakim yapmak gerekir kanimca,
Okuma nin ilk seri(gri olan) raw modelini cok begenmistim ve hala daha kullanan ve cok memnun olan tanidiklarim var lakin onun da malesef uretimi durdu yeni modeli cikti,
Ayrica okuma ceymar'i da alternatifler arasina koyabilirsiniz kalite/performans ürünü oldgunu biliyorum,
Kafaniza takilan her soruyu sorabilirsiniz,
Emin olabilirsiniz ki burda yardimini esirgemeyecek cok kisi var,
Paylaşmak güzeldir
Ama böylesine olana,
Damdan düşer gibi degil
Her daim rastgelsin