Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BS Okuru

Misafir
10 tane istavrit tutmak istiyorum. :D yok mu boyle bir yer? 10 tane yeter 11. Almadan eve donecem :D taze balik yemek istiyorum. Krace olmamak kaydi ile.
Sayet su an tek istediginiz bu ise size tavsiyem Uskudar cafe onune gidin oradan 75gr siyirtma kursununa 0,10-15 misina ile moraran beyaz renkli silikon ile max. 1-2 saat icinde hem keyif yaparsiniz hem de tavalik orjinal istavrit baligindan alabilirsiniz,
Tavsiyem yaya kalabaligindan dolayi mumkunse haftaiçi gitmeniz yonundedir,
Rastgelsin

Adı
mustafa
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Cok tesekkur ederim. Dun sarayburnuna gittim alamadim. Siyirtma denemedim ama. :D zaten cokaz balik vardi. Kalabalik yerlerden kesinlikle nefret ediyorum. Sinirleniyorum strese giriyorum, iskebce oluo cikiyor guzelim zaman :D o sebeple belki Arnavutköy tarafina dogru giderim. Derin yer tavsiyesine uyarak. Oralarda uzak kaciyor gerçi. Neyse her nereye gidersem geldigimde rapor ederim. Balik cok olursa naklen rapor ederim. Saygilar.

Adı
mustafa
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Uskudara geldim. Tiksindirici bir kalabalik var tiksindim. Burayi terk edip sarayburnuna gidecegim. Bir kac gereksiz krace bile olmamis ıstavriti tutuyor ve mutlu oluyor. Bu görüntü apayri bir mide bulandirici.

B

BS Okuru

Misafir
valla ben şileye geldim bugün cüzdandan yiyorum ama taze taze, elimle seçerken hayvanlar hala canlıydı hatta garsun dedi abi bırak ben alayım, dedim bir daha kimbilir ne zaman değecek elim böyle canlı çupraya diye

Dumanla haberleşme cihazından haspelkader gönderildi

Adı
ADALI
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ambarlı açıklarinda demirdeyiz yaklaşık 2mil. 4 esiyordu kuzeydogu 1 haftadir tık yoktu. Bugun hava maynalayınca tekrar baktım kraça cıktı arkasindan günesi görürsün öyle ince kücük saldım denize yaşadılar cok şükür.
Iğneleri iri olan çapar attım vurmadi bende dokunmadim daha.

Cihan 88

Üye
Adı
Cihan yilmaz
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hafta içi olması kötü olmuş kacirdik

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bugün emirgandaydım.. Kıraça vardı, balık yoktu..

5 numara iğneli çinekop çaparisi attım, varsa iri istavrit gelsin diye..
Gelmedi..
Tek tük "tirsi" dolaşıyor boğazda. Geçen gün tarabyada hem yanımdaki abiye, hem de bana gelmişti. Emirganda da birine gelmiş, bugün öğrendim.

Abiler istavrit çaparisinde beden olarak uzak atışa hangi marka kaçlık misina alıyosunuz?
Ben kış istavritine en ucuz misinadan 0,35 kullanıyorum.
Düğümlü çaparide 150-170 grama, düğümsüzde 200 grama kadar atıyor.
Zaten kış istavriti bedenin kalınlığından ürkmüyor pek. Dip karanlık olduğu için görmüyordur muhtemelen.
100-125 gram atacaksanız 0,30 da olur.

hamdialev

Daimi Üye
Adı
Hamdi ALEV
Kan Grubu
O Rh Negatif
0.28 powerline mono misina ile 150gr çekinmeden atıyorum.. 0.30 oscar ile 200gr a kadar atılabilir diye düşünüyorum. Oscar en saglamlarindan biri..

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ambarlı açıklarinda demirdeyiz yaklaşık 2mil. 4 esiyordu kuzeydogu 1 haftadir tık yoktu. Bugun hava maynalayınca tekrar baktım kraça cıktı arkasindan günesi görürsün öyle ince kücük saldım denize yaşadılar cok şükür.
Iğneleri iri olan çapar attım vurmadi bende dokunmadim daha.
Hoşgelmişsin Murat :):):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...