Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sergio

Aktif Üye
Adı
SERCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
İyi akşamlar. Forumlardaki faydalı yazışmalarınızı inceledim. Fikirlerinizden yararlandım. Aranıza katılmayı istedim. Geçen yıl bu günlerde forumda yazılanları okuyunca, boğazda tutulan balıklarla ilgili videoları internetten sayredince Havanın da iyi olmasını fırsat bilerek kendimi Eminönüne attım. Karaköyden Yeniköye kadar otobüsle gittim. Boğazda Arnavutköy'de ve diğer meralarda kıraça avlıyorlardı. Saat 16-17.30 arası deniz sisliydi. Yeniköyden Kalendere kadar boğazda yürüdüm. Deniz Marmara'ya doğru dere gibi akıntılıydı. Balık tutan azdı. Kıraça vardı. Saat 16.36'da Kalenderden ayrılırken hala 3 kişi sallıyordu ama köstekleri boş geliyordu. Arkadaşları bilgilendirmek istedim.
Hoş geldin kadir abim iyi forumlar dilerim

scorpion26

Daimi Üye
Boğazda lineaeffe spider surf kullanan varmı varsa memnunmusunuz

Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz bunun eski versiyonu surf mill ile 200 gr ile atışlar yaptık sorun olmuyor. Ama 200 gr.da uzağa atacam diye allah ne verdiyse yapıştırırsan sorun yaşayabilirsin. Bizim zaten mesafelerimiz 70-90 mt arası olduğu için sorun yaşamadık. Dikkatli şekilde kullanılabilir bence.

FARUKSEZER

Daimi Üye
Adı
FARUK SEZER
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Salina içinde sert kamış diyorlar kurşun arkası için ideal ama çapari at çekte his eksikliği yaratabilir diye düşünüyorum

Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kullanıyorum. çapari de hissiyat yok. çapari için linaeffe titanium aspire güzel geldi bana.

yusufd

Aktif Üye
Adı
yusuf
Kimine göre bildiğin odun. :D
çapari ve yemli için başka kamış kullanıyorum. ağır kurşunlarda biraz odun gibi olmalı sanki ama odunluğun derecesi önemli yani esneyip çabuk toparlanması lazım diye düşünüyorum. tabiiki çok daha iyi odunlar var ama o paraya iyi kamış bence :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...