Emre-98
Üye
150 gr ustu icin tehlike deniyor ustam. Onun icin bence olmazKırşun arakası rapala yapılmaz mı sizce
Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
150 gr ustu icin tehlike deniyor ustam. Onun icin bence olmazKırşun arakası rapala yapılmaz mı sizce
Hoş geldin kadir abim iyi forumlar dilerimİyi akşamlar. Forumlardaki faydalı yazışmalarınızı inceledim. Fikirlerinizden yararlandım. Aranıza katılmayı istedim. Geçen yıl bu günlerde forumda yazılanları okuyunca, boğazda tutulan balıklarla ilgili videoları internetten sayredince Havanın da iyi olmasını fırsat bilerek kendimi Eminönüne attım. Karaköyden Yeniköye kadar otobüsle gittim. Boğazda Arnavutköy'de ve diğer meralarda kıraça avlıyorlardı. Saat 16-17.30 arası deniz sisliydi. Yeniköyden Kalendere kadar boğazda yürüdüm. Deniz Marmara'ya doğru dere gibi akıntılıydı. Balık tutan azdı. Kıraça vardı. Saat 16.36'da Kalenderden ayrılırken hala 3 kişi sallıyordu ama köstekleri boş geliyordu. Arkadaşları bilgilendirmek istedim.
Biz bunun eski versiyonu surf mill ile 200 gr ile atışlar yaptık sorun olmuyor. Ama 200 gr.da uzağa atacam diye allah ne verdiyse yapıştırırsan sorun yaşayabilirsin. Bizim zaten mesafelerimiz 70-90 mt arası olduğu için sorun yaşamadık. Dikkatli şekilde kullanılabilir bence.Boğazda lineaeffe spider surf kullanan varmı varsa memnunmusunuz
Kimine göre bildiğin odun.Kurşun arkası için salina 3 parça alın keyfini sürün![]()
Salina içinde sert kamış diyorlar kurşun arkası için ideal ama çapari at çekte his eksikliği yaratabilir diye düşünüyorumKimine göre bildiğin odun.![]()
kullanıyorum. çapari de hissiyat yok. çapari için linaeffe titanium aspire güzel geldi bana.Salina içinde sert kamış diyorlar kurşun arkası için ideal ama çapari at çekte his eksikliği yaratabilir diye düşünüyorum
Maalesef bu açıklama çoğu sahil şeridimiz için geçerli.1980lerda Erdek daha doğaldı. Şimdi zeytin bahçeleri bina oldu. Deniz de akvaryum gibi balık çoktu. Şimdi ise tekne ile balığa çıksan hava alıp dönüyorsun.
çapari ve yemli için başka kamış kullanıyorum. ağır kurşunlarda biraz odun gibi olmalı sanki ama odunluğun derecesi önemli yani esneyip çabuk toparlanması lazım diye düşünüyorum. tabiiki çok daha iyi odunlar var ama o paraya iyi kamış benceKimine göre bildiğin odun.![]()