Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aramıza hoş geldiniz.Bu dönemde yemli iş yaparmı dişlide?
Birde söylüyorlar 15 tondan 5 tona düştü diye. bir düşün bakalım neden düşmüş bu kadar. ileriki zamanlarda 10 kg a düşer hatta hiç çıkmaz bu gidişle.Yarım saatte tonlarcası yakalanıyor, Avrupa'ya kilosu 1 Euro'dan satılıyor BU YASAL BİR ŞEY MİDİR AĞ İLE ?
Hasta dediler Ahmet usta için. Tam yeri nerde?Merhaba,
Çaparinin incelikleri hakkinda çok çok iyi bir bilgim yok kendim hazirlardim köstekleri yıllar önce ama ben alt tarafa fırdöndü kullanırdim ufagindan kursun misinayi zedelemesin diye ama forumda çapari dalında uzman kişiler mevcut yardımcı olacaklardır,
2. sorunuz için yorum yapmak isterim Üsküdar sahilde takımcı Ahmet usta vardir tezgah açar kısa boylu,
Onun çaparileri efsanedir ona "rapalacı ilker'in selami var" derseniz yardımcı olur emin olun,
Rastgelsin
İnşallah tükenmez demem gerekirdi, ama inşallah tükenir de oradaki balıkçı tayfası bindiği dalı kesmenin ne demek olduğunu öğrenir.Yarım saatte tonlarcası yakalanıyor, Avrupa'ya kilosu 1 Euro'dan satılıyor BU YASAL BİR ŞEY MİDİR AĞ İLE ?
Evet hastaymiş bu ara tezgahi tam Üsküdar tufi cafenin önündeydiHasta dediler Ahmet usta için. Tam yeri nerde?