Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kiniklar

Aktif Üye
Adı
sinan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Önünü kestim ama bu hafta çıkamayacam, balık akar heheh. :)
Lodoslar geliyor sürü toplanır haftasonuna kadar heryer coşacaktır İstanbul hattında. Bir hafta geç geldi balık meralara. Uzun süre av vereceğini tahmin ediyorum, yemiyle yürüyor balık, biraz mera tutuyor o yüzden.
Herkese rastgele.
bırakmıyorlar aksın hayvan maşalah furkan resim her daim rast gelsin büyük emek yatırım hakını alıyosun darısı bize :)

Paşşa

Aktif Üye
Adı
Remzi Öztürk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bundan sonra senin adın kimyasal Furkan

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

B

BS Okuru

Misafir
@İLKlüfER
Toprağım Yağmur basladı arkası balık yaparmı dıcem 2 gun oncede yagdı arkası yapmadı bu sefer olurmu dersın :)
duamızıda edelım :) yallah cınler yallah kıs kıs cınler kıskıs :) marmaradan balık bı havalansın akıcak burayada kume yaptı sankı bır turlu gelmek bılmedıler :)

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Vay Maşallah

Adı
Raşo
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben bu balıkların nerden tutulduğunu biliyorum Elimde çok sağlam delillerim var söylesemmi acaba dayanamadım söylüyorum DENİZDENNNN :)

B

BS Okuru

Misafir
@İLKlüfER
Toprağım Yağmur basladı arkası balık yaparmı dıcem 2 gun oncede yagdı arkası yapmadı bu sefer olurmu dersın :)
duamızıda edelım :) yallah cınler yallah kıs kıs cınler kıskıs :) marmaradan balık bı havalansın akıcak burayada kume yaptı sankı bır turlu gelmek bılmedıler :)
Topragim her an her sey olabilir,
Baksana furkan arkadaş neler diyor olabilir niye olmasin?
Ayrica artik sezon 1 ay gec aciliyor tahmini olarak ta 1 ay gec kapanabilir,
Mevsimler değişti sular değişti bir sene diger seneyi tutmuyor,
Ben Cumartesi günü Üsküdar da tüm hava muhalefetini yaşadım inanılır gibi degildi...
Biri anlatsa "hadi lan" derdim,
Bir güneş,bir yağmur, bir fırtına,bir dolu,bir şimşek yani aptal etti beni bir montumu çıkarıyorum bir giyiyorum bir cafeye kaçıyorum saka gibiydi,
Yani sen desen ki yarin balik kiyiya cikti inanırım,
Denizden balina çıktı desen inanırım,
Denizde kılçık yoktu desen yine inanırım :)
Denize de havaya da balığına da güvenim yok artık,
Rastgelsin

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Forumda heyecan dorukta. Vuvvlar, vavvvlar hava uçuşuyor. Şu fotoğrafı bizde görseydik keşke. :)

Bende foruma üyeyim, benimde spin takımım var. Beni de fotoğraf gören ekibin arasına alsanız ya.. :D :D Burhan taklitim sonuç verir belki. :)

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ben bu balıkların nerden tutulduğunu biliyorum Elimde çok sağlam delillerim var söylesemmi acaba dayanamadım söylüyorum DENİZDENNNN :)
Aynen bu deniz varya bu deniz.
Biraz karalayayım madem. :)
Sabah 6da ateşledim makinayı, yaklaşık 1 saat yolculuk sonrası meradayım.
Sahteleri sulara indirip başladım turlamaya denizde de kimse yok ki sorayım varmı yokmu, aradada muhabbet edeyim. Sonar falanda yok kara düzen balık tutmaya çalışıyıoruz işte :)
Sabah suyu 20 balıkla eve doğru yollandım. Öğlen gibi tekrar sudayım bu sefer hiç şaşmayan yunusları takip etmeye başladım lakin yunusların avlanmasını bekliyorum yoksa hayvan tam bir oyuncudur zıplar atlar :)
Akşam hareketlenmeye başladı iş, yağmur bulutları geldi, itfaiye hortumuyla kafama su yağıyor sanki, neyse atlattık. Balık vurmaya başladı rapalaya yaptığı hamleden anladım aç sürünün üstünde olduğumu.
Kendimi kaybetmişim makina gibi indir bindir boş yok, kafamı kaldırdım ki hava geliyor uzak yerdeyim ışığım yok, bıraktım. :)
Bu böyle 3 gün devam etti sanırım sabah suyunda balık zayıf olmasına rağmen bi umut sabah kalkmaya devam ettim, hastalık işte.
Kısacası balığı severseniz o da illaki bir gün size kıyak geçecektir.
Herkese rastgele.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...