Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Valla tuttuğum balığı çalmasına bi yere kadar katlanırımda özenle alıp para ödeyip gidip evde bi güzel fleto yaptıktan sonra bi heves gece yemli lüfere gidip yemlerinin kedi tarafından yenilip yok edilmesine ne dersin ben bunu çok yaşadım onun için kedilerle bide martılarla aram yok
Acısı gerçekten çok ağır oldu istavrit olsa hadi neyse bu dönemde sarikanat alıp kaçması beni deli etti moralim çok bozuk 2 rapala verdim suya 3.sü takıldı sonra adamlar denizden çıkarıp kurtardı onca emeğim boşa gitti yani

Son düzenleme:
Adı
Raşo
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Acısı gerçekten çok ağır oldu istavrit olsa hadi neyse bu dönemde sarikanat alıp kaçması beni deli etti moralim çok bozuk 2 rapala verdim suya 3.sü takıldı sonra adamlar denizden çıkarıp kurtardı onca emeğin boşa gitti yani
Boşver balık işi böyle bi şey bi gün alır bi gün tonla verir azmet devam et

yavuzcan

Üye
Adı
Yavuz can kinik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Emeklerin karşılığını almak gibisi yoktur.
Lüfer ve sarıkanat sürüleri hızla ilerliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 56480
Sonunda sarikanat tuttum dedim çektim ilk önce beyaz poşet geldi dedim yinemi çöp ağırlaştırılmış poşetin ardından da sarikanat geldi 4 liralık rapalayla yakaladım ama eşşoğlu eşşek kedi balığımi aldığı gibi kaçtı ben o sıra oltanın başındayım adamlar söylemese ben balığımi aricaktim D:
senin adına çok sevindim 1 aydır okuyorum yazdıklarını sonunda sana da nasip olmuş sarıkanat almak :)

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
senin adına çok sevindim 1 aydır okuyorum yazdıklarını sonunda sana da nasip olmuş sarıkanat almak :)
Evet aldım ama aldığım gibide kediye yedirmiş gibi oldum :D adamlar söyledi yoksa benim haberim yok balığı kafasından tutmuş götürüyordu ama içim kahroldu görünce :(

yavuzcan

Üye
Adı
Yavuz can kinik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Evet aldım ama aldığım gibide kediye yedirmiş gibi oldum :D adamlar söyledi yoksa benim haberim yok balığı kafasından tutmuş götürüyordu ama içim kahroldu görünce :(
nereden atış yaptın peki ben biara senin köprüden rapala atmak gibi çılgınca şeyler düşündüğünü hatırlıyorum :D

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
nereden atış yaptın peki ben biara senin köprüden rapala atmak gibi çılgınca şeyler düşündüğünü hatırlıyorum :D
Oda bende kalsın zaten zor tutuyom ihtimal düşmesin :D ilk poşet geldi dedimki yinemi çöp ardından da balık geldi hayvan pislige iyi dayanıyor helal olsun her atışta pislik takiliyodu

Adı
Raşo
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Forumda heyecan dorukta. Vuvvlar, vavvvlar hava uçuşuyor. Şu fotoğrafı bizde görseydik keşke. :)

Bende foruma üyeyim, benimde spin takımım var. Beni de fotoğraf gören ekibin arasına alsanız ya.. :D :D Burhan taklitim sonuç verir belki. :)
Forumdan gözünü ayırma her an her şey oluyo bi bakıyosun hava güneşli bi anda bulutlar gök gürültüsü yağmur dolu sonra tekrar güneş okeyyyy :)

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bugün birinin eli oltadan çekildi topraktan elektrik mi çarpmış onu ne :S bende korkudan kamışı bıraktım bı ara yavaştan kesti titrek titrek kamışı elime aldım da attim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...