Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Allah yardımcısı olsun,
Geçen sene kulelide, kendi attığı 75 gr kurşun kendi kafasına çarpması sonucu bayılan bi acemi arkadaş görmüştüm,
birilerinin eğlencesi başka birinin üzüntüsü olmasın lütfen dikkat !!..

Şimdi acemilere niye karşısınız diye geyikler başlar, değiliz arkadaş ama acemi de acemiliğini bilip ona göre davransın. Kimse anasının karnından 4.20 olta 200 gr kurşunla doğmuyor zamanla öğreniyor, acemi arkadaşlar da baksın izlesin 3-5 gününü harcasın bu adamlar ne yapıyor nasıl yapıyor diye ve sorsun utanmadan sıkılmadan. Boğazda avlanan bizden olan sabırlı arkadaşları bulsunlar hatta bizde giderken yada gidip takımları kurduğumuzda söyleyelim şuradayız isteyen varsa buyursun şeklinde. Öğretelim ki yarın öbürgün hem sevabı olur hemde bakarsın belki bilmeden bizde bir hayat kurtarmış oluruz...

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önce sadece boğaz hattındaki bütün meralara turnike koyacaksın.Sonra 31.12.2017 tarihine kadar elektronik amatör balıkçı kartı çıkartmak için son tarih olacak.Boğazda avlanmak isteyen herkes bu kartı çıkartacak.Sonraki 4 yıl da herkes istediği turnikeden geçip av yapabilecek.4.yılın sonunda ise kim ne kadar sürede turnikeden girmiş çıkmış buna göre turnikeleri bölecek ve av merasını bölümleyeceksin .Yani senede 450 saat ava gelen bir kişiyle 15 saat ava gelmiş bir kişi aynı turnikeden geçemeyecek.Acemiler farklı turnikeden, ustalar farklı turnikeden geçerek avlanma bölümleri ayrılmış olacak.Akıntı burnunda 450 saat avlanan biriyle 15 saat ava çıkmış biri yan yana duramayacak.

Önce sadece boğaz hattındaki bütün meralara turnike koyacaksın.Sonra 31.12.2017 tarihine kadar elektronik amatör balıkçı kartı çıkartmak için son tarih olacak.Boğazda avlanmak isteyen herkes bu kartı çıkartacak.Sonraki 4 yıl da herkes istediği turnikeden geçip av yapabilecek.4.yılın sonunda ise kim ne kadar sürede turnikeden girmiş çıkmış buna göre turnikeleri bölecek ve av merasını bölümleyeceksin .Yani senede 450 saat ava gelen bir kişiyle 15 saat ava gelmiş bir kişi aynı turnikeden geçemeyecek.Acemiler farklı turnikeden, ustalar farklı turnikeden geçerek avlanma bölümleri ayrılmış olacak.Akıntı burnunda 450 saat avlanan biriyle 15 saat ava çıkmış biri yan yana duramayacak.
🙂 🙂 🙂 herkuşu .... leylek kaldı derim ben bu yazıya

ae.png
60547-db8d005796f5cee6c5e730122e6dcdf4.jpg

sabah gaz. alıntıdır

Olayda yaralanan şahsa Allah c.c acil şifalar versin. Elimizdeki oltanın dikkatsiz kullanımında bir silaha dönüşebileceğini unutmayalım.

Peki ben haftada 3-4 defa göztepede balığa çıkıyorum ve mübalağasız 35 senedir de olta sallıyorum bunun 20 senesi de boğazda, uzak diye gitmiyorum ama boğazda atmak istedim ve geldim o zaman ne olacak. Hadi buyrun buradan yakın.

Peki ben haftada 3-4 defa göztepede balığa çıkıyorum ve mübalağasız 35 senedir de olta sallıyorum bunun 20 senesi de boğazda, uzak diye gitmiyorum ama boğazda atmak istedim ve geldim o zaman ne olacak. Hadi buyrun buradan yakın.

Bora kardeşim haklısın 35 sene göztepede veya Samsunda veya Tekirdağda olta sallamak ile boğazda sallamak çok farklı şeyler.Boğaz tam ustalık gerektirir.Boğazda avlanmak istiyorsan bir zahmet kalkıp boğaza geleceksin hem farklı merada takılmış olursun hemde bir acemi senin 40-50 tl lik rapalana takıp götürdüğünde ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.Balık sevdalıları istanbuldan tekirdağa karadenize gidiyor sen de bir zahmet göztepeden geliver.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back