yasinşahin
Üye
Lineaeffe adriatic 3.90 150-250 kullanan varmi tavsiye edermisinuz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
atış konusunda ne çekmiştim be az kalsın birini yaralıyordum kimsenin olmadığı yerlerde atış talimi yapıp kendimi geliştirdim çok takım patlattım çoook hele bir keresinde bir attım havaya doğru gitti millet kaçın diye bağırdı hiç unutmuyorum Allah'tan kimsenin canı yanmadı.Arkadaslar atıs konusunda aman dıkkat edın bu gun bır hobıdasımız atıs yaptıkdan sonra dengesını kaybedıp denıze dustu malesefahalı allahtan hemen dusen arkadasımıza anında mudahale ettı dahada kotusu olabılırdı cok sukur daha kotusu olmadı .atıs konusunda yeterlı tecrubeye sahıp degılsenız bol bol antıraman yapın dıkkatlı bır sekılde kendınızı yeterlı sevıyede hıssıttıgınız an atıs yapmaya baslayın tum hobıdaslara rast gelsın.
Elime almışlığım yok ama çevremde kullanan çok vardı.Lineaeffe adriatic 3.90 150-250 kullanan varmi tavsiye edermisinuz
Bu iyi, bende durum daha vahim
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valaha ne yalan soliyim istavrit için degil elimde bir kamisim var zaten 120 e atarli ama malum akinti bogazda kullanamiyorum buni sadece yuksej atari icin istiyorumElime almışlığım yok ama çevremde kullanan çok vardı.
Başlangıçta fazla bütçe ayırmadan takım kurmak isteyen için uygun olur. Ustalaşınca da istavritte sürekli kullanılabilir. Ama kılavuzları çabuk paslanır.
Çinekop veya palamut için düşünüyorsanız yeterli atış mesafesini pek sağlayamaz.
Ben istavrit için kendi kullandığım Goldfish - Ocean Surf'u öneririm. Fiyatı çok düşük olmasına rağmen kılavuzları paslanmıyor.
Ayrıca Adriatic fiber, goldfish ise karbon. Arada sadece 50 TL fark var ama malzeme kalitesindeki fark çok fazla.
Yalnız goldfish 125'ten veya 150'den yukarısını atmaz onu da belirteyim. Ağır kurşun atacaksanız en düşük fiyata en uygun kamış Savant.
O zaman savant en uygun çözüm.Valaha ne yalan soliyim istavrit için degil elimde bir kamisim var zaten 120 e atarli ama malum akinti bogazda kullanamiyorum buni sadece yuksej atari icin istiyorum
Iste savanta baktim simdi onada okadar butce ayiramam bunu sadece cino yemli olarak dusunmustum çünkü at cek sistemini pek sevmem ama yinede kararsiz kaldim şuanO zaman savant en uygun çözüm.![]()