Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Coldways

Üye
Adı
Osman Kor
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaslar atıs konusunda aman dıkkat edın bu gun bır hobıdasımız atıs yaptıkdan sonra dengesını kaybedıp denıze dustu malesef :( ahalı allahtan hemen dusen arkadasımıza anında mudahale ettı dahada kotusu olabılırdı cok sukur daha kotusu olmadı .atıs konusunda yeterlı tecrubeye sahıp degılsenız bol bol antıraman yapın dıkkatlı bır sekılde kendınızı yeterlı sevıyede hıssıttıgınız an atıs yapmaya baslayın tum hobıdaslara rast gelsın.
atış konusunda ne çekmiştim be az kalsın birini yaralıyordum kimsenin olmadığı yerlerde atış talimi yapıp kendimi geliştirdim çok takım patlattım çoook hele bir keresinde bir attım havaya doğru gitti millet kaçın diye bağırdı hiç unutmuyorum Allah'tan kimsenin canı yanmadı.

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Lineaeffe adriatic 3.90 150-250 kullanan varmi tavsiye edermisinuz
Elime almışlığım yok ama çevremde kullanan çok vardı.
Başlangıçta fazla bütçe ayırmadan takım kurmak isteyen için uygun olur. Ustalaşınca da istavritte sürekli kullanılabilir. Ama kılavuzları çabuk paslanır.
Çinekop veya palamut için düşünüyorsanız yeterli atış mesafesini pek sağlayamaz.

Ben istavrit için kendi kullandığım Goldfish - Ocean Surf'u öneririm. Fiyatı çok düşük olmasına rağmen kılavuzları paslanmıyor.
Ayrıca Adriatic fiber, goldfish ise karbon. Arada sadece 50 TL fark var ama malzeme kalitesindeki fark çok fazla.

Yalnız goldfish 125'ten veya 150'den yukarısını atmaz onu da belirteyim. Ağır kurşun atacaksanız en düşük fiyata en uygun kamış Savant.

Elime almışlığım yok ama çevremde kullanan çok vardı.
Başlangıçta fazla bütçe ayırmadan takım kurmak isteyen için uygun olur. Ustalaşınca da istavritte sürekli kullanılabilir. Ama kılavuzları çabuk paslanır.
Çinekop veya palamut için düşünüyorsanız yeterli atış mesafesini pek sağlayamaz.

Ben istavrit için kendi kullandığım Goldfish - Ocean Surf'u öneririm. Fiyatı çok düşük olmasına rağmen kılavuzları paslanmıyor.
Ayrıca Adriatic fiber, goldfish ise karbon. Arada sadece 50 TL fark var ama malzeme kalitesindeki fark çok fazla.

Yalnız goldfish 125'ten veya 150'den yukarısını atmaz onu da belirteyim. Ağır kurşun atacaksanız en düşük fiyata en uygun kamış Savant.
Valaha ne yalan soliyim istavrit için degil elimde bir kamisim var zaten 120 e atarli ama malum akinti bogazda kullanamiyorum buni sadece yuksej atari icin istiyorum

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Valaha ne yalan soliyim istavrit için degil elimde bir kamisim var zaten 120 e atarli ama malum akinti bogazda kullanamiyorum buni sadece yuksej atari icin istiyorum
O zaman savant en uygun çözüm. :)

ilker.capli

Yeni Üye
Vercelli Enygma Unabomber Surf kamis kullanıp deneyen arkadaşlar var mi

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Vercelli dusunuyorsaniz G2 modelini oneririm.

ilker.capli

Yeni Üye
Şimdi idarelik olarak bu modeli aldım daiwa tournament serisi makina için üst düzey vercelli bi kamis ilerleyen zamanlar için aklıma yatti gibi. Vercelli Enygma Unabomber Surf 450 gibi uygunmudur

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...