Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hocam jig konusunda umutluyum senden, yılmak yokButun gun bogazda, kuzeyden guneye calistim. Anadolu kavagindan basladim, cubuklu, uskudar devam ettim. Attim cektim, attim cektim. Jig, kursun arkasi, capari, vari yogu attim denize. Ne mi geldi kismetime. 1 adet istavrit. Palamut namina bir sey yok. Istavrit kovalamiyordum fakat palamut caparisine 1 adet istavrit geldi, onu da bir abimize verdim. Ozetle, yok yere yillik izin kullandim![]()
bende pazar gunu galataya gitmeyi dusunuyomYarın veya Pazar gitmeyi düşünüyoruz Üsküdar veya Galataya palamut deneyeceğiz sağanak yağış var diyorlar ne gibi sıkıntılar çıkar ?
IslanırsınızYarın veya Pazar gitmeyi düşünüyoruz Üsküdar veya Galataya palamut deneyeceğiz sağanak yağış var diyorlar ne gibi sıkıntılar çıkar ?