Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iua

Üye
Adı
Ibrahim
Kan Grubu
B Rh Negatif
Bu arada oltayi suya batirip cikaran herkes, tum capari dolu bir sekilde istavrit aliyordu.

efaruk

Aktif Üye
Adı
E. Faruk Pehlivanlı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Nerede ve ne zaman oldu bu biz kacirdik demek ki, su an cubuklu askeriyenin onunde kilcik yok

iua

Üye
Adı
Ibrahim
Kan Grubu
B Rh Negatif
Cubuklu da hayatimda ilk kez bir seye tanik oldum. Resmini cekmek istedim fakat ayip olur diye cekindim. Bir abimiz eli cebinde, tek el ile oltayi batirip cikardikca 8 er 8 er istavrit aliyordu:).

futility

Aktif Üye
Butun gun bogazda, kuzeyden guneye calistim. Anadolu kavagindan basladim, cubuklu, uskudar devam ettim. Attim cektim, attim cektim. Jig, kursun arkasi, capari, vari yogu attim denize. Ne mi geldi kismetime. 1 adet istavrit. Palamut namina bir sey yok. Istavrit kovalamiyordum fakat palamut caparisine 1 adet istavrit geldi, onu da bir abimize verdim. Ozetle, yok yere yillik izin kullandim :)
Hocam jig konusunda umutluyum senden, yılmak yok :)

Sent from my iPad using Tapatalk

ZheeShorn

Aktif Üye
Adı
Mert Emre M.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yarın veya Pazar gitmeyi düşünüyoruz Üsküdar veya Galataya palamut deneyeceğiz sağanak yağış var diyorlar ne gibi sıkıntılar çıkar ?

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
forum duzelmis birde bugun cok soguk elim dondu resmen cinonun isareti geldi balik baslamasinin ilk gunu ilan ediyorum :D

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yarın veya Pazar gitmeyi düşünüyoruz Üsküdar veya Galataya palamut deneyeceğiz sağanak yağış var diyorlar ne gibi sıkıntılar çıkar ?
bende pazar gunu galataya gitmeyi dusunuyom :D bulutlar elektrik yuklu deilse sikinti yok bi ara abiye yerden cekmisti

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...