Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hamdialev

Daimi Üye
Adı
Hamdi ALEV
Kan Grubu
O Rh Negatif
Yeni mera malesef olmaz.
Yapay kanallar balıkçılık için uygun değildir. Zaten çok tehlikeli olacağı için yakınına insanları yaklaştırmazlar.
İstanbul kanalı böyle ufak düşünülmüyor, 100 metrenin üzerinde genişlik düşünülüyor.

ihtiyar prof

Aktif Üye
Adı
saip
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yeni mera malesef olmaz.
Yapay kanallar balıkçılık için uygun değildir. Zaten çok tehlikeli olacağı için yakınına insanları yaklaştırmazlar.

FOTOYA BAKINCA BEN ORADAN CIKAMIYACAGIM SANNETTIM ZATEN ORADA KALIRSADA GEMI CIKARTMASIDA ZOR OLUR ORADAN

ihtiyar prof

Aktif Üye
Adı
saip
Kan Grubu
A Rh Pozitif
arkadaslar selam bugun avrupa yakasi 07/11 arasi 5 kiloyaya yakin istavrit aldim ve avi sonlandirdim aldigim saglam.kaynaklardan bilgiye gore dun bogazin efendilerinden oltalara tesrif etmisler yine oltalari suda olanlar vardi bugun amma bugun bi icraat yokmus havalar boyle giderse saglam skorlarin gelecegine inaniyorum bilenmeye devam ediyorum herkese ras gelsin bu aksamda malum meralarda patlamalar kacinilmaz olabilir yem cok taze yemi olan baligi goturur simdidenn bol sans tum hobidaslara.

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
20171001_182818.jpg
bugun bu kuzuyu tuttum kac defa su basiyo dedim ama bugun balikda yapar dedim :D en son yine agir geliyor dedim 2 kisi yanimda tıkış tıkış az daha baligi kaciricaktim son anda kiyiya aldim ama hayvan nasi becerdiyse kancayi cikardi :S son anda kiyida agizinda kaldi kanca 2 3 tanede kasik verdim capariciler ve kalabalik yuzunden cok kalabalikti hamsi sardalya ve istavrit cok boldu yanimdaki abide defne yapragi cekti 2 uskumruyuda capariyle aldilar :S

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İstanbul kanalı böyle ufak düşünülmüyor, 100 metrenin üzerinde genişlik düşünülüyor.
Darlık değil de, çok derinde kalması problem. O kenardan düşen insan sağ kalmaz.
Zaten insanları asla yaklaştırmazlar kenara. Mutlaka telle falan çevirirler.

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bugun soylemedigim bisey daha vardi kenan abide ordaydi birde bi abinin goz kapagina kancami gelmis bas bas bagiriyordu atiyoken abinin gozune takmislar bende niye bagiriyor diyordum ambulans cagirdilar ins iyi olur uzuldum adama bakmadim bile :(

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bugun soylemedigim bisey daha vardi kenan abide ordaydi birde bi abinin goz kapagina kancami gelmis bas bas bagiriyordu atiyoken abinin gozune takmislar bende niye bagiriyor diyordum ambulans cagirdilar ins iyi olur uzuldum adama bakmadim bile :(
Balıkçılık aslında dikkatsizce yapıldığında çok tehlikeli bir iş.
Tarabyada ensesine iğne giren birini gözümle görünce bunu daha iyi anlamıştım.
Geçen günkü kafasına kurşun gelen vatandaşın haberini de hepiniz biliyorsunuz.
Bir tane de facede dudağına sahtenin iğnesi takılan biri vardı.
Hem kendi atışlarımıza, hem de etrafımızdakilerin atışlarına çok dikkat etmemiz gerek.
Kalabalığın da rolü var tabi, şahsen cumartesi-pazar günleri sahile gezmek için bile gitmem.

hamdialev

Daimi Üye
Adı
Hamdi ALEV
Kan Grubu
O Rh Negatif
Darlık değil de, çok derinde kalması problem. O kenardan düşen insan sağ kalmaz.
Zaten insanları asla yaklaştırmazlar kenara. Mutlaka telle falan çevirirler.
Etrafta şehirleşme olacağı için ben boğaz gibi olur düşüncesindeyim.

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Balıkçılık aslında dikkatsizce yapıldığında çok tehlikeli bir iş.
Tarabyada ensesine iğne giren birini gözümle görünce bunu daha iyi anlamıştım.
Geçen günkü kafasına kurşun gelen vatandaşın haberini de hepiniz biliyorsunuz.
Bir tane de facede dudağına sahtenin iğnesi takılan biri vardı.
Hem kendi atışlarımıza, hem de etrafımızdakilerin atışlarına çok dikkat etmemiz gerek.
Kalabalığın da rolü var tabi, şahsen cumartesi-pazar günleri sahile gezmek için bile gitmem.
dogru diyorsunuz ama haftaici bile kalabalik oldugu zamanlar oluyor kalabaligi hic sevmiyom surekli biseyler diyorlar bugun birinede sahte arkadan takildi az daha kafasina geliyodu adama soyledim yoksa haberi yoktu aradilar biraz bulamayinca arkaniza takilmis dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...