Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uygar008

Aktif Üye
Adı
uygar cakmakçı
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@Esat Sancaklı masallah :) iyi av olmuş evet genelde akşam dan sonra çinekopa çok atan vardı ancak geçen hafta sonu yoktu çinekop.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Teşekkür ederim Engin. Surf inanılmaz yorucu. ama bir palamut aldın mı unutuyorsun her şeyi. Stok maalesef yok. bu seneye kadar hiç palamut yakalamamıştım. bu sene kısmet oldu. 6 av ın 3 ünde boş döndüm. birinde 3 tane yakaladım 1 ini saldım, birinde 1 tane dün de son olarak 2 tane aldım. aynı akşam yolcu ettik kendilerini. balık durmamalı bence.
abi aslında palamutun en güzeli yakaladın mı taze taze pişirmek. dolapta çok tutmaya gelmiyor. ben palamut çok sevmezdim bir gün tekneden iner inmez hemen pişirip yedik efsane oldu, o zaman eti tavuk eti gibi sıkı ve dağılmıyor. çok lezzetli oluyor.
dişli balığı da teknede yakaladığımda dönüş yolu uzun ise dönerken teknede ayıklardım deniz suyu ile. dolaba at çıkarttığında aynı tazeliği ve lezzeti oluyor. ama yakaladığın akşam yemek ayrı bir keyif. özelikle kasım ayında mangalda tam yağlı zamanı süper oluyor.

mrdeep

Yeni Üye
Selam arkadaşlar herkeze bol bereketli avlar dilerim. Bizde cumartesi sabahtan boğazı ziyaret etmek istiyoruz ncizane tavsiyekerinizden yararlanmak isterim palamut mu? lüfer mi ? istavrit mi? Sabah gün ağırmadan orada olmak istiyorum palamut hareket yaparmı acaba önerilerinizi almak isterim.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Bogazın soyle goruntusune bayılıyorum boyle gunlerde av yapmak benım ıcın cok keyıflı oluyor.

bende çok seviyorum ama bana kötü bir anıyı hatırlatıyor. tekne ile böyle bir havada kuruyük gemisinin altında kalıyorduk :D sisten 1 metre önümüzü göremiyorduk mecbur geri döndük :D

Büyük Beyaz

Daimi Üye
Adı
Serhat karayol
Selam arkadaşlar herkeze bol bereketli avlar dilerim. Bizde cumartesi sabahtan boğazı ziyaret etmek istiyoruz ncizane tavsiyekerinizden yararlanmak isterim palamut mu? lüfer mi ? istavrit mi? Sabah gün ağırmadan orada olmak istiyorum palamut hareket yaparmı acaba önerilerinizi almak isterim.
3 ü içinde şansınız var, takımlarınız yanınızda olsun ama lüfer ailesi pek nadir. Zaten yer kapmak için erken gitmek gerekiyor.

mrdeep

Yeni Üye
3 ü içinde şansınız var, takımlarınız yanınızda olsun ama lüfer ailesi pek nadir. Zaten yer kapmak için erken gitmek gerekiyor.
Teşekkür ederim serhat bey palamut için palamut çaparisi mi çapari arkası kaşıkmı önerirsiniz acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...