Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kerem kardeşim yanlış anlama beni. Ancak böyle işlere girme. Bir abin olarak tavsiyem.estagfurullah sadece bilin istedim hem ole cozulcek bisey olcaginida zannetmiyom biraz aralari duzeldi gibi ama bu kesin degildir
Hiç unutmam, 3 sene önce kasım ayı idi. Aynı böyle bir havada sabah merada yerimi aldım. Makineyi takıp, şok misinayı yeniledim. Daha herkes havanın biraz aydınlanmasını beklerken kurşun arkasın sahte ile çalışmaya başladım. Saat 11'e kadar hiç durmadan yanlış hatırlamıyorsan 52 parça almıştım. Ah uleyn ne günlerdi diyorum.Bogazın soyle goruntusune bayılıyorum boyle gunlerde av yapmak benım ıcın cok keyıflı oluyor.
![]()
Ah be güzel kardeşim heyecanını anlıyorum ve ya anlamaya çalışıyorum ama bu konuları bu gibi platformda ve ya orada burada paylaşmabirde kenan abiyle bi tanıdığı kavga edicekti kenan abi dolandırıcısın diyordu adama, adamda kenan abiye senin bana borcun var benim sana degil diyordu. uzuldum dogrusu![]()
doğru diyorsunuz söylemeden edemedim böyle aklım var belki gereği yapılır diye düşündüm bidaha söylemem unutkan bi insanimKerem kardeşim yanlış anlama beni. Ancak böyle işlere girme. Bir abin olarak tavsiyem.
Mesela o iki kişiden birisi gelip sana dese şimdi sen kimsin beni ne diye burada adımı yazdın gibi şeyler söylese ne diyeceksin ?
Ayrıca balıkla hiç alakası olmayan bir durum. Kendi adıma konuşayım kim kimi ne etmişse benim bunu öğrenmemin pek bir manası da yoktu.
Dediğim gibi yanlış anlama. Benimkisi sadece tavsiye.doğru diyorsunuz söylemeden edemedim böyle aklım var belki gereği yapılır diye düşündüm bidaha söylemem unutkan bi insanim
Tebrikler balıklar güzelmiş nereden aldınız acabaAksam kisa günün karı 1 saatlik yemli denemesi 2 tane canavarlarla kapattık.Kısa ama keyifli bir akşamdı.