Balıkoltası
Daimi Üye
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Bu sene sezonu kapadık gözüyle bakıyorum. SÜrpriz yaparsa bilemem de . Sanmıyorum yapacağını.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
abi daha dur capari yapacak daha ardindan ocak sonuna kadar rapala bile yuzdururuz iklimler eskiye donuyor galiba dondurucu soguklarda catir catir yemli aldigimizi bilirim 20 sene evvelleri ben eminimki.bu balik gecte olsa yapacak .senelik izinlerimi bile kasim ikinci hafta veya ucuncu hafta kullanirim. Umarim bu seneki izinim bosa gitmez.Bu sene sezonu kapadık gözüyle bakıyorum. SÜrpriz yaparsa bilemem de . Sanmıyorum yapacağını.
Umarım dediğiniz gibi olur. Notumuzu düştük buraya 1 ay sonra bakıp tekrar konuşuruzabi daha dur capari yapacak daha ardindan ocak sonuna kadar rapala bile yuzdururuz iklimler eskiye donuyor galiba dondurucu soguklarda catir catir yemli aldigimizi bilirim 20 sene evvelleri ben eminimki.bu balik gecte olsa yapacak .senelik izinlerimi bile kasim ikinci hafta veya ucuncu hafta kullanirim. Umarim bu seneki izinim bosa gitmez.
Sağol vuralım selam bizden.Ah be reis ben öyle insanmiyim askolsunbu arada selamlar onurum gozukmuyorsun bayadir keyifler yerindedir inşallah.
Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hiç sorma engin abiEmirgan bugün hem balıksız hem de buz gibiydi.
Tek tük istavrit çıkıyordu. Benim moral sıfır.
Toplanıp gideceğim sırada çaycı Mehmet abi geldi "yukarısı yamyam dolmuş, deli gibi yaprak çekiyorlar" dedi. Moral daha da diplerde.
Bindim otobüse dönüyorum, otobüs şöförü bir köpeğin üzerinden geçti, yolcuların tüm tepkilerine rağmen durmadı. Millet kendini yırttı ama herif gayet pişkindi. Tabi benim moral iyice bitik.
Bir an önce bitsin istiyorum bu berbat gün..![]()
burdada yanlış görmediysem defne yaprağı satıyorlardıÜlkede balık kültürü yok!
15 tl ye yeni doğmuş yavru yaprakları tezgaha koyarlar.
Sonra kültürü olmayan adam (balık),tezgaha yanaşır,
Çinekopaaaaaa gel diye yuttururlar,
O da 3 kilo alır güzelce mangal yapar ailesine,
Çinekoooooppp hemde en güzeli,
Sonra o koca koca tekneler nasılsa müşterisi var diye topladıkça toplar bizim lüfer familyasının en küçük üyelerini..
Biz de burda;limit altı,limit üstü diye Sadece konuşuruz.
Yahu hocam kucuk baligi gec dicem hadi bilmiyor haberi yok vs vs bir suru savunmalari var insanlarin da uskudar carsisindaki balikcilar vs yerlerde satilan en basitinden palamutlari bir gorun siz.Ülkede balık kültürü yok!
15 tl ye yeni doğmuş yavru yaprakları tezgaha koyarlar.
Sonra kültürü olmayan adam (balık),tezgaha yanaşır,
Çinekopaaaaaa gel diye yuttururlar,
O da 3 kilo alır güzelce mangal yapar ailesine,
Çinekoooooppp hemde en güzeli,
Sonra o koca koca tekneler nasılsa müşterisi var diye topladıkça toplar bizim lüfer familyasının en küçük üyelerini..
Biz de burda;limit altı,limit üstü diye Sadece konuşuruz.