Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alık balık

Daimi Üye
Adı
Ufuk
Anlasilan herkes balikta ;) Durumlar nasil arkadaslar ?

Rastgelsin...
Şimdi eve geldim, bugün ki rapor şöyle, İstanbul Avrupa yakası sabah saat 07 - 14 arası koskoca 7 saat ve kovada 1 palamut çingene, 3 adet yaprak. Yapraklar iğneyi fazla yuttuklari için çıkarırken ağızları parçalandı maalesef, alıkoymak zorunda kaldım, bunun yanında onlarca yaprak geri salındı. Öğlen 12 buçuktan sonra baliktan umudu kesince Rapala yi ve bedeni çıkarıp atış stilleri ve uzak atış üzerine çalışmalar yaptım, anlayacağınız balıkçının çelik çomak oyunu, merak eden yoktur ama yinede söyleyeyim bu atış üzerine çok konuşuluyor, çok atıyor herkes En uzak atışim da kurşun direk suya düştükten sonra tam 239 tur sarım yaptım, bunun 17 turu ipin havada çizdiği parabolik eğriyi almak için gitti geriye kalan 222 tur içinde hesaplama şöyle ; makina 1 tur sarimi 81cm. 222 * 0.81 cm = 179,82 metre bugüne kadar yaptığım en iyi atıştı.

Takım bilgisi
Kamış : Vega potenza elite 100-270 gr
Makina : shimano super Aero fliegen SD
İp : okuma Xp DYNEMA 0,15
Kurşun 185 gr.

Herkese bol bereketli yapraksız avlar olsun...

XT1254 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Şimdi eve geldim, bugün ki rapor şöyle, İstanbul Avrupa yakası sabah saat 07 - 14 arası koskoca 7 saat ve kovada 1 palamut çingene, 3 adet yaprak. Yapraklar iğneyi fazla yuttuklari için çıkarırken ağızları parçalandı maalesef, alıkoymak zorunda kaldım, bunun yanında onlarca yaprak geri salındı. Öğlen 12 buçuktan sonra baliktan umudu kesince Rapala yi ve bedeni çıkarıp atış stilleri ve uzak atış üzerine çalışmalar yaptım, anlayacağınız balıkçının çelik çomak oyunu, merak eden yoktur ama yinede söyleyeyim bu atış üzerine çok konuşuluyor, çok atıyor herkes En uzak atışim da kurşun direk suya düştükten sonra tam 239 tur sarım yaptım, bunun 17 turu ipin havada çizdiği parabolik eğriyi almak için gitti geriye kalan 222 tur içinde hesaplama şöyle ; makina 1 tur sarimi 81cm. 222 * 0.81 cm = 179,82 metre bugüne kadar yaptığım en iyi atıştı.

Takım bilgisi
Kamış : Vega potenza elite 100-270 gr
Makina : shimano super Aero fliegen SD
İp : okuma Xp DYNEMA 0,15
Kurşun 185 gr.

Herkese bol bereketli yapraksız avlar olsun...

XT1254 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yine iyi atmissiniz maşallah :D

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ercüment bey, bulabilirseniz bozuk hoparlör arkası atıl mıknatıs.. Ne kadar büyük olursa o kadar iyi. iğneyi girdiği delikten çıkarır. Bakarsınız işe yarar..
:)
Aynı şeyi yazacaktım :)
:)
Makinanin markasi ne abi?
Şu japonlar hep fazla parça koyuyor,ben her seferinde bunları buluyorum.:)
makina aliexpres malı çin işi 75 Tük Liralık makina:)

koca 2 tane mıknatısları arka-arkaya bağlayıp dolaştırdım gene yok!
süpürdüm gene yok!

balıktan gelirken yağmurdan ayaklarım ıslanırsa değiştirmelik diye garajda yedek bot tutuyordum , yay fırladığında botun içine kaçmış
namuzsuz yay onun içinden çıktı.:ssrtcbya::asik::asik:
2 gün arattı beni ,şeytanın aklına bile gelmez oraya girmeye!:D:D

Serkk

Üye
Adı
Serkan
:ssrtcbya:!DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN !:ssrtcbya:
:D:Dpazarlarda palamutun tanesi 1.5 Türk Lirası :D:D:rolleyes:

Bunları okyanusda orkinos ve ton balığı avlarken kullanıyorlar yalnız canlısını :) Bunlar 7-8 sene önce ölmüş 55-60 defa buzluğa atılmış balıklar.Ondan sonra "-Yoğurtla balık yemeyin zehirlenirsiniz abla balık taze yoğurt bayat"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...