Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

semihalbayrak

Yeni Üye
Adı
Semih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sararken ara ara boşluk verip, boş sardırma hissi verip tekrar bastı ise kuvvetle muhtemel palamuttur.
Aynen o şekilde oldu fakat cok guclu basti.Daha önce palamut cektim fakat bu cok enteresandi.Elimiz bos donduk ama cok keyifliydi :D

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Biraz önce çubuklu sahilden geldim.bir kac tane yaprak geldi tamami denize iade edildi.Çok enteresan birsey geldi basima.Çok sert bir vurus aldim motor kitlendi cekerken olta patlayacak sandim kiyiya kadar zar zor cektim.Bi anda yön degistirdi sagima dogru yoneldi.Iyice zorladi cektim cekiyorum derken bir yandanda olta patladi patlayacak kurturlup gitti.İlk defa basima boyle borsey geldi sizce ne olabilir ?
İyi aksamlar herkese... (bu arada etrafimda avlanan kimse yoktu yani kimsenin oltasinida cekmedim)
iri bi levrek olabilir kiyi ya yakın vurduysa :D

M

MALKOÇOĞLU

Misafir
Bugün 08:30 da Riva dere ağzına
( 41.224725, 29.214702
Yandex.Haritalar: Türkiye ile tüm dünyanın ayrıntılı haritası )
gittiğimde; sabah suyuna gelip spin çalışan iki arkadaşımızdan, balık olmadığını öğrendim. ( Hava biraz rüzgarlı ama karadan denize doğru esiyordu. )

Bende Şile dalgakıranına gidip spin çalıştım biraz. Rüzgar hızlandı ve karadan denize çok az esen rüzgar hızını arttırıp yön değiştirince, bugün de avım başarısızlıkla sonuçlandı.

* Daiwa CRosscast Hard Game III 2.74 14-42 gr spin kamış -
Daiwa Ninja 3000 A makina ve 0.18 ip misina ile

Savage gear Seeker 102 mm 28 gr
Kendo seabass MİNNOW 125 f 21 gr color:34
Setiniz güzel fakat 0.18 ip misinayı 0.10 veya 0.12 ile değişmenizi tavsiye ederim,20,30 metre daha açığa attığını farkedersiniz. Rasgele .

efaruk

Aktif Üye
Adı
E. Faruk Pehlivanlı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Biraz önce çubuklu sahilden geldim.bir kac tane yaprak geldi tamami denize iade edildi.Çok enteresan birsey geldi basima.Çok sert bir vurus aldim motor kitlendi cekerken olta patlayacak sandim kiyiya kadar zar zor cektim.Bi anda yön degistirdi sagima dogru yoneldi.Iyice zorladi cektim cekiyorum derken bir yandanda olta patladi patlayacak kurturlup gitti.İlk defa basima boyle borsey geldi sizce ne olabilir ?
İyi aksamlar herkese... (bu arada etrafimda avlanan kimse yoktu yani kimsenin oltasinida cekmedim)
Palamut/Torik...

Mektupla

Daimi Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...