Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

plastikman

Daimi Üye
Adı
Olcay Tunçeli
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sardalyeleri ayiklayip yapraklari ve istavritleri kovaliyanlar var.Yamyam tayfa is basinda.
Palamut goremedim henuz.
Bende aksama tavalik biseyler aliyim diye geldim fakat arkadaslardan da kimse yok.O yuzden eve cay icmeye gidiyorum su an.
Rastgele cumleten.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mastercheef

Aktif Üye
Adı
Ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selam dostlar sizlere bir sorum olacak: küçük silikon yemleri 3 no çinekop iğnesine takıp ardından 6'lı Çapari yapsak iş yapar mı? Ben yaptım ama denemedim yarın deneyeceğim. Daha önce yapan var mı merak ettim. Rastgele

Coskun Yasin

Aktif Üye
Adı
yasin Coskun
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben
Selam dostlar sizlere bir sorum olacak: küçük silikon yemleri 3 no çinekop iğnesine takıp ardından 6'lı Çapari yapsak iş yapar mı? Ben yaptım ama denemedim yarın deneyeceğim. Daha önce yapan var mı merak ettim. Rastgele
denemistim surekli silikonlar bir birine giriyor
Flos gibi suzulerek gelmiyor

ekremy1983

Aktif Üye
Özgür abide 3 lü sıyırtma görmüştüm... bi videosunda 5-6 lı yapsam mı diyordu.. fikir vermesi için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...