Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aşiyan avlanmayı en çok sevdiğim mekan,Kartal’da oturmama rağmen Anadolu yakasındaki meralar yerine genelde aşiyanı tercih ederim,önceki senelerde çok güzel avlarım oldu ama bu sene maalesef heryer gibi aşiyan da çok kısır,lüfer familyası olarak yaprak dışında balık denk gelmedi,ara sıra istavrit yapıyor ama güçlü akıntısı sebebiyle istavrit avı için pek keyifli bir mera değilAşiyan'ı kimse denemiyor,
hafta arası bir gün ben deneyeyim bakalım ne var ne yok Aşiyanda!
Aşiyanın her noktasını bilirim!Aşiyan avlanmayı en çok sevdiğim mekan,Kartal’da oturmama rağmen Anadolu yakasındaki meralar yerine genelde aşiyanı tercih ederim,önceki senelerde çok güzel avlarım oldu ama bu sene maalesef heryer gibi aşiyan da çok kısır,lüfer familyası olarak yaprak dışında balık denk gelmedi,ara sıra istavrit yapıyor ama güçlü akıntısı sebebiyle istavrit avı için pek keyifli bir mera değil
Aşiyan ve Hisar ın önleri de akıntılı mıdır acaba ?Aşiyanın her noktasını bilirim!
orada olmazsa Hisar'a kayarım
Zaten diğer balık türleri olmadığından hedef iri istavrit.![]()
Eyvallah, yarın bir mâni çıkmazsa, buraya yazayım.MaşallahHer gün İstanbul un bir noktası... iyi geziyorsunuz...
Yarın ben de çıkacağım (Bugün biraz unkapanı/sarayburnu takıldım can sıkıntısından), yarın ne tarafa
geçiyorsunuz... Beraber gidebiliriz....
Hisar muhtelemen akıntılıdır, ağır kurşun sağlam takım, bol-bol yürümek oltayı topladıktan sonra yeniden geri dönüş,Aşiyan ve Hisar ın önleri de akıntılı mıdır acaba ?
Çok teşekkür ediyorum.Hisar muhtelemen akıntılıdır, ağır kurşun sağlam takım, bol-bol yürümek oltayı topladıktan sonra yeniden geri dönüş,
Aşiyan'ın Hisar kadar akıntılı olacağını tahmin etmiyorum, ama tabiat olayı akıntı durumları bu havalarda hiçte belli olmaz,!
her iki tarafta'da akıntı çok sa Kuruçeşme kazıklı yol başlangıçı.