Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Lüfer sülalesi zaten yeşil-mavi bi renkte oluyor , bir yerde okumuştum Güneş ışığından faydalanmak için rengini karartıyor olabilir diye yani aynı balık hem yeşil farklı zamanlardada daha koyu renkte olabiliyormuş , zaten büyüdükçe sırtı kararıyor ...
oda olabilir ama öle olsaydı diğerleride koyu yeşil olurdu :) bazıları yine gri olarak yakalanıyor

efaruk

Aktif Üye
Adı
E. Faruk Pehlivanlı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@fasalisso Kerem guzel kardesim, bir seyden cok eminsek ancak bunu bilgi olarak paylasmak lazim. Sahsen ben agzim acik bakiyorum, acaba Kerem kac senedir naitonal geographic de calisiyor diye. Senin bu soyledigini bilimsel olarak soyleyebilmek icim kac 100 bin ornek incelemis olmak lazim tahayyul edemiyorum. O yuzden guzel kaedesim, once coook cok okumak, sonra az ve öz yazmak lazim, sonra mazallah trole gelirsin...

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@fasalisso Kerem guzel kardesim, bir seyden cok eminsek ancak bunu bilgi olarak paylasmak lazim. Sahsen ben agzim acik bakiyorum, acaba Kerem kac senedir naitonal geographic de calisiyor diye. Senin bu soyledigini bilimsel olarak soyleyebilmek icim kac 100 bin ornek incelemis olmak lazim tahayyul edemiyorum. O yuzden guzel kaedesim, once coook cok okumak, sonra az ve öz yazmak lazim, sonra mazallah trole gelirsin...
ben hiç deilse birşeyler söylüyorum dönüş balığı dediler ama bizim merada hala dişli vardı burdaki dişliler bi yere gitmedi adım gibide eminim

B

BS Okuru

Misafir
ben hiç deilse birşeyler söylüyorum dönüş balığı dediler ama bizim merada hala dişli vardı burdaki dişliler bi yere gitmedi adım gibide eminim
Senin merada 2 haftadır çok güzel balıklar çıkıyor kerem sıkı çalışma ile çok güzel balıklar yakaliyacagina eminim balık dipte yatık vaziyette yavaş sarım ve belli aralıklarla kalama vererek güzel sonuçlar alicagina eminim şimdiden rast gelsin.

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Senin merada 2 haftadır çok güzel balıklar çıkıyor kerem sıkı çalışma ile çok güzel balıklar yakaliyacagina eminim balık dipte yatık vaziyette yavaş sarım ve belli aralıklarla kalama vererek güzel sonuçlar alicagina eminim şimdiden rast gelsin.

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen abi 20 parça dişli alanlar var kalamayı bekleterek veriyorum makineyi açmadan ama takılma ihtimali çok yüksek oluyo o açıdan biraz riskteyiz :(

sabriyazici

Daimi Üye
Adı
sabri yazici
zamanla öğrendiğim şeyler bunlar ve çok uzun zamanda edindim bu bilgilerin tamamını aslında , bu anlattığım çok basit gri olanlar sezon başından beri gelen dişliler ve halada benim olduğum meradan ayrılmayan gri dişli bizim bölgede çıkan yavrulardanda geliyor yani haliç gibi ama yeşil olan karadenizden akdenize göç eden balık ve kanaldan gitti muhtemelen ama geçen sene dönüş balığı zamanı yakalamıştım dikkatimide çekti yeşil rengi ama öle bi duyguki bambaşka bi pulu var :) ve internette bazı sayfalardada görebilirsin bazı fotolarda yeşil sırtlıdır , herhangi bişeyler hakkında sorucağın soru olursa söyle yanıtlamaya çalışırım
Tamam kardeşim anladim ben seni butun sorularım bundan sonra sana teşekkür ederim bu değerli bilgileri paylaştığın için eksik olma sagol var ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...