Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Balık pazar günü yağmurdan sonra alınmıştır.anadolu yakası çok şükür Allah nasip etti.160 gr kurşun 0.38 daiwa rapala bedeni. Balık 57 cm geldi 1.720 gr.Daha güzelleri size nasip olsun.
Maaşallah ,
Yağmur başlamadan arkadaşın ısrarı üzerine hava karardığında toplandık ve geri döndük :(
Pişman oldum yine :(

Daha güzelleri rastgelsin
Sevindim adınıza:harika::harika::harika::harika::harika:

( yağmurdan sonra güzel balık yapar teyit edildi :harika:)

sabriyazici

Daimi Üye
Adı
sabri yazici
Adanada yım abimin nişanı var. Hafta sonu gelicem istanbula. Yanıyorum arkadaşlar. Tutuştum :) c.tesi aksam yemli yapicam. Sabaha kadar kalicam. Yemlide eslik etmek isteyen olursa muhabbet ederim. Anadolu kavagi dusunuyorum.
Ne güzel bacak gibi kofana peşin de koşmak varken buralarda en büyüğü o da ayda bir cikacak 40 cm balık balik icin yanmaya gerek yok bence herdaim rast gelsinnn

Mektupla

Daimi Üye
Balık pazar günü yağmurdan sonra alınmıştır.anadolu yakası çok şükür Allah nasip etti.160 gr kurşun 0.38 daiwa rapala bedeni. Balık 57 cm geldi 1.720 gr.Daha güzelleri size nasip olsun.
Maaşallah...

hamdialev

Daimi Üye
Adı
Hamdi ALEV
Kan Grubu
O Rh Negatif
Maşallah Bahadır, bulmuşun tam adamını

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...