Mektupla
Daimi Üye
Raporlarını keyifle okuyorum abi. Söylemeden geçemeyeceğim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Raporlarını keyifle okuyorum abi. Söylemeden geçemeyeceğim.
Rastgele...dün akşam 18:00 de çubuklu çakalburnu ndatakımlarımı açtım. benden başka bir zıpkıncı arkadaş daha denize girmek üzereydi. birde burunda bir kişi olta atıyordu. 20 ye kadar takıldım. kaşık ve rapala çalıştım. sonuç temiz boğaz havası. hamlamışız. kollar için iyi antreman oldu. aynı durum 1 saat kadar takılan zıpkıncı ve burundaki oltacı arkadaş içinde geçerliydi. ancak suda 1 zıpkıncı daha varmış. o belinde biri hatırı sayılır büyüklükte diğer orta boylarda 2 kefal ile çıktı. o akıntıda nasıl yapıyorlar bu işi anlamış değilim. bir de o kadar suda kaldıktan sonra kendilerini yukarı alabilmeleri de tebrik etmek lazım.
Rastgele...Dün saat 15 ile 19;30 arası arnavutköy den istavrit için oltamı salladım ama hüsran. Çaparilerim büyük geldi bunu farkedip ince iğne alana kadarda hava karardı. Ve 15den 18ekadar tık yoktu. Sonuç iki adet güzel istavrit tavalık olmadığı için salındı... varmı istavrit mera sı önerecek boğazdan