Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mektupla

Daimi Üye

Mektupla

Daimi Üye

ferhat6087

Yeni Üye
Adı
Ferhat
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Herkese merhaba. Grubun yeni üyesiyim. Dün akşam 17:00 22:00 saatleri arası Kuleli önündeydim. Hava kararana kadar sıyırtma ile sadece 3 istavrit alabildim. Çapari atanda vardı fakat çapariyle bir tane istavrit alan görmedim. Sıyırtma yapanlar tek tük alabildi. Hava kararınca saat 22:00 ye kadar yemli attım. tek vuruş bile olmadı. Fakat yanımda Spin yapanlar vardı. Sahte yerine istavrit takıyorlardı. Yakın mesafeden bu yöntemle 6 7 tane çinekop sarılanlar alan oldu. Anlaşılan yemliye daha vakit var. Ama spin yöntemi iş yapıyor.

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Herkese merhaba. Grubun yeni üyesiyim. Dün akşam 17:00 22:00 saatleri arası Kuleli önündeydim. Hava kararana kadar sıyırtma ile sadece 3 istavrit alabildim. Çapari atanda vardı fakat çapariyle bir tane istavrit alan görmedim. Sıyırtma yapanlar tek tük alabildi. Hava kararınca saat 22:00 ye kadar yemli attım. tek vuruş bile olmadı. Fakat yanımda Spin yapanlar vardı. Sahte yerine istavrit takıyorlardı. Yakın mesafeden bu yöntemle 6 7 tane çinekop sarılanlar alan oldu. Anlaşılan yemliye daha vakit var. Ama spin yöntemi iş yapıyor.
spin normal spin mi hocam yoksa kurşun arkası mı yapıp atıyorlardı istavritleri?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...