Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Akbay

Aktif Üye
Adı
Akın
Kan Grubu
A Rh Negatif
2 kişi takıldık istarvitimiz kalmadığı için suan yola cıktık 28 parca cinekop aldık 2 böldük arkadaşla afiyet olsun bize tutanlarada
rastgelsin
Maşallha bereketli geçmiş :) Cumartesi Anadolu yakası sabahı 6:30 9:20 arası hedef dişli hüsranla sonuçlandı iş mesaisi için toparlandım ki palamut kardeş karaya çıkınca ah leennn dedim gitmesem diye düşündüm ama doğru kararverip ayrıldım ama aklım gün boyunca palamut yaptımı diye orada kaldı :)

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Ustam karadenizde hangi tarafa gidersen git gitmeden önce internetten bölgenib rüzgar hızına ve yönüne bakmak gerekiyor. Güneşli havada bile dev dalgalar olabiliyor orda. Talihsiz olay. Geçmiş olsun.
bizim arkadaş habiplerde oturuyor karaburun güzel balık yapıyor dedi dedim gidelim bakalım nasılmış mendireğe gitmeden denize tepeden baktım lağım akan taraf çok uzak olmama rağmen dalgalar o kadar büyüktüki tırstım olta açmadım

ekremy1983

Aktif Üye
Üsküdar sabah 6:40 gibi marmaray karşısında yeni yapılan yerde 1 çino 3 istavrit + 2de balık olmayınca benden önce giden arkadaş bıraktı. 1çino 5 istavritle 11:10 gibi dönüş yaptık.

Çino istavrit çaparisine atladı yakın mesafeden. Fotoğraf çeken bir telefonum olmadığından fotoğrafsız kısa rapordur. (gümüş takımı olan tavalık aldı onun hariçinde kovalarda 3-5 balık vardı.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...