Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
En sağdaki senmiydin. İlk balığı alan. 20:00 da keyifsiz olduğu için avı bıraktım tahminim 20:30 21:00 gibi tekrar bi aksiyon olur diye düşünmştüm. 1 tane alsam yine dönecektim zaten nasipte yokmuş. Tebrikler bu arada 3 lemişsin.2 yıl aradan sonra fırsatını bulup kendimi deniz kenarına attığım 2. gün balığı buldum. Spinciler için sanırım 2 hafta daha var gibi. Dün akşam 3 balık kandırabildim ve ben ordayken başkada alan olmadı. Benden öncede 2 balık çıkmış. Ben 1 lüfer, 1 çinekop (20 cm altı salındı), 1 adet Zargana aldım. Zargana gelince fazla durmadan eve döndüm zaten
Yer: Üsküdar
Saat: 19:30~21:30
Makina: Shimano stratic c3000hgfk
Kamış: Shimano bx speedmaster 2.70 14-40
İp: Power Charger 8x 0.14
Katil: Savagear Prey 130mm Lemon Back
Ekli dosyayı görüntüle 82192 Ekli dosyayı görüntüle 82193
Abi büyük ihtimal sen gittin bn geldim. Teknenin ön tarafı yoğun diye arka tarafında takılıyordum sonradan ön tarafa geldim ben. Havalar sertleşse herşey daha güzel olacak ama hayırlısı artık.En sağdaki senmiydin. İlk balığı alan. 20:00 da keyifsiz olduğu için avı bıraktım tahminim 20:30 21:00 gibi tekrar bi aksiyon olur diye düşünmştüm. 1 tane alsam yine dönecektim zaten nasipte yokmuş. Tebrikler bu arada 3 lemişsin.