Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

skahraman

Aktif Üye
Adı
Şakir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Üsküdar yeni yapılan meydanda en az 30kişi var fakat kovalar boş,herkes çekirdek çayda,oltanın ucuna bakan yok,birbirlerine takanlar olta kaldırıyor sadece,tam bi balık yok ortamı vardı.

Lüfer53

Aktif Üye
Adı
Erdinç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
2 yıl aradan sonra fırsatını bulup kendimi deniz kenarına attığım 2. gün balığı buldum. Spinciler için sanırım 2 hafta daha var gibi. Dün akşam 3 balık kandırabildim ve ben ordayken başkada alan olmadı. Benden öncede 2 balık çıkmış. Ben 1 lüfer, 1 çinekop (20 cm altı salındı), 1 adet Zargana aldım. Zargana gelince fazla durmadan eve döndüm zaten :)

Yer: Üsküdar
Saat: 19:30~21:30
Makina: Shimano stratic c3000hgfk
Kamış: Shimano bx speedmaster 2.70 14-40
İp: Power Charger 8x 0.14
Katil: Savagear Prey 130mm Lemon Back

Ekli dosyayı görüntüle 82192 Ekli dosyayı görüntüle 82193
En sağdaki senmiydin. İlk balığı alan. 20:00 da keyifsiz olduğu için avı bıraktım tahminim 20:30 21:00 gibi tekrar bi aksiyon olur diye düşünmştüm. 1 tane alsam yine dönecektim zaten nasipte yokmuş. Tebrikler bu arada 3 lemişsin.

B

BS Okuru

Misafir
avrupa yakası saat 07-09 arası çapariye 2-3 lü sarıkanat çinekop almayı başardık çok köstek kestirdik kaşık ve rapalayı yediremedik yaklaşık 20 civarı balık aldık saat 9:30 dan sonra kaşık ve rapalaya döndük seyrekdi balık akıntı fazlalaşdı 185 gr çalışdık 5 tane kadar aldık 5 tanede oltayı kaldırırken düşürdük en az 6 tane limit altı balığı geldikleri yere iade ettik....

omertbk34

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Negatif
En sağdaki senmiydin. İlk balığı alan. 20:00 da keyifsiz olduğu için avı bıraktım tahminim 20:30 21:00 gibi tekrar bi aksiyon olur diye düşünmştüm. 1 tane alsam yine dönecektim zaten nasipte yokmuş. Tebrikler bu arada 3 lemişsin.
Abi büyük ihtimal sen gittin bn geldim. Teknenin ön tarafı yoğun diye arka tarafında takılıyordum sonradan ön tarafa geldim ben. Havalar sertleşse herşey daha güzel olacak ama hayırlısı artık.

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mektupla

Daimi Üye
Üsküdar Paşalimanı nda henüz kurşun arkası kaşığa gelen yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...