Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakandaspinar

Aktif Üye
Geçerken baktım aksam üstü kaşıkla emirganda boylar küçük de olsa herkes balık çekiyordu

thor cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Engin79 Yok yok asla moralim bozulmaz çünki av bizim için senin gibi güzel dostları tanımak ve kafa dağıtmak.Hele bugün yaşadığım olaydan sonra (bir abi çok bilmişlik yapıp yardımımı kabul etmeyip tripotu denize düştü maalesef onu almak İçin ondan çok ben uğraştım ama giden gitti)senin gibi dost aramaya inatla devam edeceğim.Zaten ben rapala atmıyorum sebebi;170 gr kurşun anamı ağlatıyor :)birde yanımdaki avcıları acemilik yapıp rahatsız etmemek için
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim abi. Ben de senin için aynı şekilde düşünüyorum.
Farklı yakalarda olduğumuz için tanışmak ve birlikte av yapmak nasip olmadı, ama 2 yıldır foruma yazdığın her mesajda nezaketin ve iyi niyetin açıkça görülüyor abim. :harika:

Adı
KemalBirkanK.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
a.s merhabalar geçen 300 gr kurşunu attım her hangi bir sıkıntı yaşamadım gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
atmasına atar ama bildiğim kadarı ile kamışın ömrünüde azaltır

Müfettiş

Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hırsızlı, şakşaklı ve capari takımları elden geçirildi ve yenileri de ikmal edildi, ayrıca oltalar da parlayana kadar temizlenip bakımları yapıldı. Tabi öncesinde azar yememek için altına bolca gazete serildi. Yeni haftada tüm hobidaşlara bereketli avlar diliyorum. Rastgelsin, kancanız keskin olsun.
IMG-20181126-WA0003.jpeg

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba aranıza yeni katıldım bu günkü kısmetim yer çubuklu kamış TRACHURUS TELESURF KAMIŞ 250 Gr Atarlı makina Caperlan KHAOS 5000 kurşun 230 gr+ teneke kaşık misina 0,12 mm çin malı 8 örgü ip şok 0,23 mm cümleten rast gelsin

Maşallah daim olsun. Bereketliymiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...