Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
İstanbula döndüm. Akşam iş çıkışı yağmur altında spin takımları çıkardım. Salladım salladım tık yok, takip yok. Nolcek dedim bu halimiz. Rüyadan uyanmış gibiyim. Çanakkale levreklerimi de paylaşayım tam olsun 🙂84877 dosyayı görüntüle

Valla kafaya taktım. Yılbaşı itibarı ile şirket iki hafta tatil. Malum yurt dışı kargolar kapalı.
Bir hafta kaçıcam yazlığa. Keşan gökçetepede sarozda kalıcam. Tekne var ama gereksiz.
Bir hafta yemliye levreğe dövücem denizi.

Cevabı akşam dolaptan çıkarıp balık cetvelinin yanına koyup bildireceğim. Sizden önceki arkadaşa da cevap olur sanırım. Forumda paylaştığım her balık limit dahilinde ölçülerek paylaşılan balıklar. Limit kontrolünü göz kararı değil cetvelle yapıyorum. Akşama ölçü resmini yükleyeceğim.
Cetvelin nizami olduğunu nereden bileceğiz🙂

Valla kafaya taktım. Yılbaşı itibarı ile şirket iki hafta tatil. Malum yurt dışı kargolar kapalı.
Bir hafta kaçıcam yazlığa. Keşan gökçetepede sarozda kalıcam. Tekne var ama gereksiz.
Bir hafta yemliye levreğe dövücem denizi.

Saroz .. levreğin Vatanına gidiyorsunuz hemde tekne de var gelsin paşalar 🙂

10 paralık alba kamış ( 3 metre boyunda 100 gr atarlı) 5 paralık çok eski 40 lık alba gama makine ve 40 gr kurşun arkası rapala 🙂
Yerine göre ve suyunu bulursan çok da pahalı ekipmanlara gerek yok aslında

20181211_170850.jpg

20181211_201736.jpg

Dosyalar

• 20181211_164752.jpg
    20181211_164752.jpg
    49.5 KB · Okunma: 335
Cetvelin nizami olduğunu nereden bileceğiz🙂
Okul cetveli olur sanırım. Balıklar donmuş olduğu için hafif U şeklinde ama ona rağmen en küçüğü 28 cm. Umarım yeterlidir. Küçük mü küçük fakat limit dışı değil. Limitleri de kim neye göre belirliyor onu bilemiyorum ama yasal olarak limit dahilinde. Saygılar...
IMG_20181211_210801.jpg

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back