Suat YILDIZ
Daimi Üye
- Adı
- SUAT YILDIZ
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Dün sabah ki merhumların merasim görüntüsü 

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Afiyet olsun balıkların kafalarını atmayalım, en lezzetli faydalı et kafasında ben çok severim
Kafalar martıların kısmeti yan binam 1 kat aşağıda surekli beslediğim martilarim var çatıya onlar için atıyorum onlarda sebepleniyorAfiyet olsun balıkların kafalarını atmayalım, en lezzetli faydalı et kafasında ben çok severimBalık çok yağlı şu anda tam ızgaralık
Kursun arkasi sabah erkenden baslayip deneyebilirsinizBu akşam yemli mi denesem yoksa yarin sabah rapala mı yarın yağmurlu gozukuyor hava yer çubuklu yada Emirgan
Kofana normalde kanal baligi abi genellikle taslik yerlerde iyi tutuluyor canli yem yoksa ve acsa kandirmaya calisip yakalicaksin , hizda lazim iri baliklar icin kofana alan olmus kursun arkasiyla yemliyleYoutube da Ege ve Akdenizde çekilmiş kofana avı videolarını izleye izleye şiştikİstanbulda Boğazdan geçmesine rağmen neden kıyıda av vermiyor acaba , sadece kıyıdan değil istanbulda teknedende pek kofana alabilen yok bu konuda yorumunuz nedir ?
Odamı KANALDA be Kerem ?? ! Şu Kanala bende bi abone olayım artık !!Kofana normalde kanal baligi abi genellikle taslik yerlerde iyi tutuluyor canli yem yoksa ve acsa kandirmaya calisip yakalicaksin , hizda lazim iri baliklar icin kofana alan olmus kursun arkasiyla yemliyle
Odamı KANALDA be Kerem ?? ! Şu Kanala bende bi abone olayım artık !!