bosporus fisher
Daimi Üye
0.30 beden misinası için çok kalın değilmiBu arada 185 gr kurşun 0.20 shimano kairiki ip 0.30 misina (tapula bedeni) muhtelif sahteler, vega potenza tournament 4.30 150-270 kamış ve shimano biomaster sw 8000 pg makina.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
0.30 beden misinası için çok kalın değilmiBu arada 185 gr kurşun 0.20 shimano kairiki ip 0.30 misina (tapula bedeni) muhtelif sahteler, vega potenza tournament 4.30 150-270 kamış ve shimano biomaster sw 8000 pg makina.
0.25 de kullanıyorum ama dip yapısını çok bilmediğim meralarda biraz daha kalın kullanmayı tercih ediyorum. Aksiyonu çok etkilemiyor helede akıntı varsa.0.30 beden misinası için çok kalın değilmi
varmi kardesim birseyler alabildinmi0.25 de kullanıyorum ama dip yapısını çok bilmediğim meralarda biraz daha kalın kullanmayı tercih ediyorum. Aksiyonu çok etkilemiyor helede akıntı varsa.
08.15 - 10.00 çubuklu kurşun arkası 1 tırsi 1 çinekop. Balıkçı çok balık yok denecek kadar az ve çinekoplar çok ufak. Çinekopu suya iade edildi.
Bu arada 185 gr kurşun 0.20 shimano kairiki ip 0.30 misina (tapula bedeni) muhtelif sahteler, vega potenza tournament 4.30 150-270 kamış ve shimano biomaster sw 8000 pg makina.
KapalıVaniköy parkı açılmışmı , gören varmı arkadaşlar .
Yorumun için teşekkür ederim. Benim merak ettiğim madem kurşun arkası atılıyor o zaman JİG atsak ki Jigler dibe iniyor zaten iş yapmaz mı ?Hayvanin dipte oldugu zamanlarda spin olmuyor geceleyin ve suyun sicak zamani spinle iyi baliklar aliniyor