FiSHFiNDeR
Aktif Üye
- Adı
- Osman Uluhan
Cevaplar için teşekkür ederim. Henüz yeni olduğum için bu tarz soruları mazur görün. Herkese rastgelsin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet bugün o bölge boş geçmemiş ancak emirgan tarafında toplam 3 5 balık çıkmış.Demin hayal kahvesi önündeydim kovalarda 2’şer 3’er sarıkanat- çinekop karışık vardı boylar fena sayılmazdı. Kurşun arkası rapala ile alıyorlardı ekseri 9cm beyaz çalışıyorlardı. Bu güzel havada izlemekde keyifli. Oltası suda olan herkese rastgele..
10 Numara 5 *****Herkese selam,
Sabah yerimizi aldık. 8 gibi ilk sahteyi yüzdürmeye başladım. Saat 12 gibi balık kesti 1 gibi çay kahve derken avı sonlandırdım.
225 gr atarlı kamış. Jig makinesi. Ağır kurşun. şoklu ip. Çeşitli sahteler.
Ekli dosyayı görüntüle 88020 Ekli dosyayı görüntüle 88021
Herkese rastgele
Maaşallah...Herkese selam,
Sabah yerimizi aldık. 8 gibi ilk sahteyi yüzdürmeye başladım. Saat 12 gibi balık kesti 1 gibi çay kahve derken avı sonlandırdım.
225 gr atarlı kamış. Jig makinesi. Ağır kurşun. şoklu ip. Çeşitli sahteler.
Ekli dosyayı görüntüle 88020 Ekli dosyayı görüntüle 88021
Herkese rastgele
10 Numara 5 *****
Bu yoklukta tebrik edebilirim ancak
Rastgelsin
Teşekkür ederimMaaşallah...
sizden ricamız gideceğiniz günleri ve merayı önceden belirtebilirmisiniz.Evet bugün o bölge boş geçmemiş ancak emirgan tarafında toplam 3 5 balık çıkmış.
Aksi gibi benim gitmediğim günler yapıyor balık
Olta sallayanlara rastgelsin
Bende belirteyimsizden ricamız gideceğiniz günleri ve merayı önceden belirtebilirmisiniz.
denk gelmeyelim. hani siz rahat çalışın maksatlı.![]()