Muhayyer
Daimi Üye
- Adı
- Adem
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
sizden ricamız gideceğiniz günleri ve merayı önceden belirtebilirmisiniz.
denk gelmeyelim. hani siz rahat çalışın maksatlı.![]()
@Muhayyer Adem abi,Ben boğaza hiç gitmiyorum. Burcum da balık, oğlumun adı Deniz. Gitmediğim için boğaz küsmüş, balık kesmiş olabilir. @KaNKuRT beni balığa götür bir de böyle deneyelim![]()
Yarın uğrarsan çayın ve balık krakerin hazır@Muhayyer Adem abi,
Gel yarın gidelim dicem
Yok işteyim diyeceksin,
Hafta sonu gidelim isteyeceksin , hafta sonlarını da ben sevmiyorum aşırı kalabalık oluyor
Ama ayarlamaya çalışıyorum haber vereceğim gideriz beraber bu yada başka bir hafta sonu
Görüşelim bir ara![]()
Maşallah.Bereketlin olsun.Avrupa/Anadolu hangi yaka?Herkese selam,
Sabah yerimizi aldık. 8 gibi ilk sahteyi yüzdürmeye başladım. Saat 12 gibi balık kesti 1 gibi çay kahve derken avı sonlandırdım.
225 gr atarlı kamış. Jig makinesi. Ağır kurşun. şoklu ip. Çeşitli sahteler.
Ekli dosyayı görüntüle 88020 Ekli dosyayı görüntüle 88021
Herkese rastgele
SelamMaşallah.Bereketlin olsun.Avrupa/Anadolu hangi yaka?
Senin orda balik var abi afiyet olsunHerkese selam,
Sabah yerimizi aldık. 8 gibi ilk sahteyi yüzdürmeye başladım. Saat 12 gibi balık kesti 1 gibi çay kahve derken avı sonlandırdım.
225 gr atarlı kamış. Jig makinesi. Ağır kurşun. şoklu ip. Çeşitli sahteler.
Ekli dosyayı görüntüle 88020 Ekli dosyayı görüntüle 88021
Herkese rastgele
Kerem biten sezonun ayak sesleri buSabahtan aksama kadar 1 balik bile cikmadi dibin kokunu kazidim iliskeni taradim yine yok 1 yada 2 vurus alir gibi oldum ama tam bellide deil , isin tuhaf yani hizli sariyodum yukardaydim nasil olduysa rapala kopmus ve buda baliksizligin fotosu
Ekli dosyayı görüntüle 88037
Tez zamanda rastgelir inşaallah...Sabahtan aksama kadar 1 balik bile cikmadi dibin kokunu kazidim iliskeni taradim yine yok 1 yada 2 vurus alir gibi oldum ama tam bellide deil , isin tuhaf yani hizli sariyodum yukardaydim nasil olduysa rapala kopmus ve buda baliksizligin fotosu
Ekli dosyayı görüntüle 88037