Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Çok teşekkür ederim,değerlendirmeye alacağım
daiwa 4500 bg jdm versiyonu diyorum ben blast 4500 denedim ben pek memnun kalmadım sarım kalitesi twin power in yanından bile geçemez blast, daiwa bg 4500 alıp topuz takmayi başarabilirseniz daha iyi olur kanaatimce

uozkan

Aktif Üye
Adı
Uğur Özkan
Kan Grubu
A Rh Negatif

ilkerblk

Üye
Adı
ilker balkan
daiwa 4500 bg jdm versiyonu diyorum ben blast 4500 denedim ben pek memnun kalmadım sarım kalitesi twin power in yanından bile geçemez blast, daiwa bg 4500 alıp topuz takmayi başarabilirseniz daha iyi olur kanaatimce
Mehmet sen deneyebildin mi bg4500 jdm versiyonunu,ya da kullanan tanıdığın var mı?Vural da tavsiye etmişti bana

Mektupla

Daimi Üye

mastercheef

Aktif Üye
Adı
Ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu gece pendik tersane bölgesinde yemli deneme yapayım dedim. Dolapta donmuş istavrit vardı onları çıkardım. Klasik 3 iğneli mantarlı takıma takıp attım denize. Yarım saat bekledim tık yok. Çay içmek için takımları bırakıp dinlenme salonuna gittim. Bir arkadaş o yeme hiç birşey gelmez boşuna tuzlanmasın malzemeler dedi. Ben de takımları toplayayım dedim ve tekrar oltabaşı yaptım. Sarmaya başladım ki sağlam bir kafa darbesi geldi. Heyecanla ve dikkatlice sardım. Sonuç olarak güzel bir sargoz geldi (karagöz veya mırmır da olabilir) hoş geldi tam 1 kilo 350 gr. Herkese rastgele
IMG_20190215_020536.jpg

Son düzenleme:

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Bu gece pendik tersane bölgesinde yemli deneme yapayım dedim. Dolapta donmuş istavrit vardı onları çıkardım. Klasik 3 iğneli mantarlı takıma takıp attım denize. Yarım saat bekledim tık yok. Çay içmek için takımları bırakıp dinlenme salonuna gittim. Bir arkadaş o yeme hiç birşey gelmez boşuna tuzlanmasın malzemeler dedi. Ben de takımları toplayayım dedim ve tekrar oltabaşı yaptım. Sarmaya başladım ki sağlam bir kafa darbesi geldi. Heyecanla ve dikkatlice sardım. Sonuç olarak güzel bir sargoz geldi (karagöz veya mırmır da olabilir) hoş geldi tam 1 kilo 350 gr. Herkese rastgeleEkli dosyayı görüntüle 88680
Sivri burun kara göz tutmuşunuz boyu çok iyi balta baş kadar büyümez bunlar ağırlığı trofeye yakın diyebilirim:)
Aynen ,
Kısmetliymişsiniz. :rolleyes:
Güzel bir Karagöz :islik::islik::islik:
İyide yağlanmış
Her türlü lezzetlidir. ;)
Rastgelsin.

barlas61

Daimi Üye
Adı
Okan
Bu gece pendik tersane bölgesinde yemli deneme yapayım dedim. Dolapta donmuş istavrit vardı onları çıkardım. Klasik 3 iğneli mantarlı takıma takıp attım denize. Yarım saat bekledim tık yok. Çay içmek için takımları bırakıp dinlenme salonuna gittim. Bir arkadaş o yeme hiç birşey gelmez boşuna tuzlanmasın malzemeler dedi. Ben de takımları toplayayım dedim ve tekrar oltabaşı yaptım. Sarmaya başladım ki sağlam bir kafa darbesi geldi. Heyecanla ve dikkatlice sardım. Sonuç olarak güzel bir sargoz geldi (karagöz veya mırmır da olabilir) hoş geldi tam 1 kilo 350 gr. Herkese rastgeleEkli dosyayı görüntüle 88680
Ayni noktayi dene orada tekrar alirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...