Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Orhan Kılıçaslan

Aktif Üye
Adı
Orhan K.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Adı
Raşo
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Şimdi balıkçıda gördüm tepsi gibi çupraları karadenizden geliyormuş acaba nerden yakalanıyor
Bu çupra iki yıl önce şilede kışın ağla yakalandı dahada irileri vardı karadenizde çok iri çipuralar var

Ekli dosyalar

Adı
Raşo
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Gördüklerimde bu boylardaydı.Kıyılıyor mu bu balık
Bir kere yemli lüfer takımına vurdu arkadaşım aldı ama 1,5 kilo gibiydi ağla yakalananlar 3,4 hatta 5 kiloluklar var yemle mutlaka avlanır ama usulünü bilmek gerek

bosporus fisher

Daimi Üye
Bunun devri çok yüksek akıntıda kitlenir kalır palamut sezonuna uyar.Bu arada bugün sahile inecektim sabah baktım hava fena vazgeçtim inen var mı

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Bunun devri çok yüksek akıntıda kitlenir kalır palamut sezonuna uyar.Bu arada bugün sahile inecektim sabah baktım hava fena vazgeçtim inen var mı
Bu bozan havada zor
iyi sogudu ve iyi yağıyor bu taraflarda
Gelecek haftaya pazartesine kadar böyle,
Su fazla bozmazsa pazartesi yada salı ineceğim bende

Deneyen varsa tebrik ediyor ve rastgelsin diyorum

ilkerblk

Üye
Adı
ilker balkan
ben denemedim ama sezon başında kasım ayı gibi arkadaşım aldı, gayet memnun.
ürün buydu ;
Daiwa Black Gold BG 4500 Olta Makinesi black gold
Jdm versiyonunun devri ve sarımı düşük,Avrupa versiyonundan bile memnun kalındıysa jdm olan kesinlikle iş görür o zaman Boğaz’da,sanırım bu makineden sipariş vereceğim ben de

Ekli dosyalar

kulelisevdalısı

Aktif Üye
Jdm versiyonunun devri ve sarımı düşük,Avrupa versiyonundan bile memnun kalındıysa jdm olan kesinlikle iş görür o zaman Boğaz’da,sanırım bu makineden sipariş vereceğim ben de
jdm iç piyasa için üretilen BG4500 seri makine gayet güzel makinadır 400 tl fark vererek Diwa Blast 4500 de alınabilir her iki makinada işini gayet görür boğazda maddi durumun el verişli ise blast4500 yoğunlasmanı öneririm keza makina twinpower 8000 pg bir tık bilemedin 1,5 tık altı makinadır bana göre 1-1 yakın makına bazı arkadaşlarda 1 tık altı 1,5 tık altı diyor tercih meselesi tabi kişiden kişiye değişebilir.

ilkerblk

Üye
Adı
ilker balkan
jdm iç piyasa için üretilen BG4500 seri makine gayet güzel makinadır 400 tl fark vererek Diwa Blast 4500 de alınabilir her iki makinada işini gayet görür boğazda maddi durumun el verişli ise blast4500 yoğunlasmanı öneririm keza makina twinpower 8000 pg bir tık bilemedin 1,5 tık altı makinadır bana göre 1-1 yakın makına bazı arkadaşlarda 1 tık altı 1,5 tık altı diyor tercih meselesi tabi kişiden kişiye değişebilir.

Çok teşekkür ederim,değerlendirmeye alacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...