Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lapin

Daimi Üye
Katılım
5 Ara 2011
Mesajlar
549
Tepkime puanı
1,350
Puanları
93
Konum
İstanbul
Adı
Mert S.
Hayırlı olsun ama okuma Salina makinalar bir zaman hatta kısa bir zaman sonra sararken kol geriye kaçıyor ve fazlaca ağır bir makina bence onun ederi o para değil bende Salina 2 aldım sarımı güzel sayılır ama pişman oldum aldigima
Teşekkür ederim , bu hobide yeniyim birazda hata yaparak sanırım doğruyu bulacam benim gibi bi acemiye şimdilik yeterli belki ilerde bizimde bir biomasterımız olur :)
 

fasalisso

Daimi Üye
Katılım
14 Mar 2017
Mesajlar
2,653
Tepkime puanı
7,542
Puanları
113
Yaş
27
Konum
İstanbul
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Katılım
6 Ara 2013
Mesajlar
1,978
Tepkime puanı
3,917
Puanları
113
Konum
İstanbul
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
O zaman kopacak diye iyi ürün alma o üründe iyi çalışmayıp sana balık tutturmasın.Takım vercem diye olta da atma
Bu forumdaki herkes sizin gibi elit degil maalesef. Shimanolarla kaliteli ip misinalarla avlanamiyorlar. Kisitli butcelerle bu enflasyon ve ac gozlu esnafla ugrasarak balik tutma hobisiyle ugrasmaya calisiyor. Olta atmak bir tek size mi mahsus acaba? Uc bes balik tuttugunuzda burda boy boy resim atinca herkese herseyi soyleme hakkini kendinizde buluyorsunuz degil mi? Merak etmeyin. O en ucuz malzemeyi almak zorunda olup show yapan bir cok kimse burda klavye delikanliligi yapmiyor.
 

kulelisevdalısı

Aktif Üye
Katılım
12 Şub 2019
Mesajlar
148
Tepkime puanı
345
Puanları
63
İste abi sorunda o paslanmaz aliriz ama o bi koptunmu bosa gidiyor paslanan alsak yine iyidir fazla para vermekten daha karli oluyo :)
keremcim iyi takım kullanırsan iyi sonuşlar elde edersin belki bazı arkadaşlar bana kızıcak ne alakası var iyi takımın iyi sonuçlar elde ettiğini dicek. en ufak örneği mesela gam yapan kalitesiz misina ? yada ne biliyim su tutan örgü , pas tutan fırdöndü, yüzmeyen sahte , dengesiz kamış , yüksek devirli makina kullanımı yanlış klips seçimi vs gibi bir çok etken var. bunların hepsi yanlış seçimden kaynaklanıyor evet bunlar maddiyata dayanıyor lakin öyle yüksek maddiyatta harcamayada gerek yok orta halli ürün seçimi bile yapsan avdan keyif alırsın. misal bayadır karaköyde avlanıyorsun ve çoğu zaman avda sıkıntılar yaşıyorsun bunun sebebi hala senin merayı çözememenden kaynaklanıyor, yada yanlış ekipman kullanımından kaynaklanıyor. yüksek ihtimal sen rapala bedenini kurşun dibinden bağlıyorsun diye düşünüyorum takımın bu şekilde dibi sürte sürte getirir yavaş sarımlı makina kullanıyorsan daha kötü sonuçlar elde edersin. oysaki sen t fırdondü alsan kurşun bedeni biraz uzun tutsan rapalanı ilişkene kaptırma riskin minimuma inicek. t fırdondü ve kurşun ipi uzun tutarsan önce kurşun dibe çöker rapala bedeni yukarıda olduğundan rapala kurtarma olasılığın daha yüksek olur tabi hızlı sarımlı makina kullanırsan bu oranı dahada yükseltirsin bunun gibi örnek vereceğim hadiseler çok var biraz dikkat biraz iyi seçim az birazda pratik yaparak daha iyi sonuçlar elde edersin.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...