Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Baligin temizlenmeden haftalarca buzlukta tutulmasına karşıyım.

1-2 gün tutacaksanız belki fazla bir bakteri faaliyeti gelişmeyebilir ama o kadar kısa süre tutacaksanız üşenmeyin temizleyin.

Sorun midesi dolu olan balıklarda gelişiyor diye biliyorum, sonuçta sindirim faaliyeti duruyor ama ölü balıkta bakteri kolonisi gelişebiliyor.

Unutmayın ki bazı bakteriler düşük sıcaklıklarda da aktivite gösterebiliyorlar.sorun sadece bakteri faaliyeti değil.

Buzlukta bakteriler çoğalamayabilir ama az miktarda da bakteri aktivitesi olursa toksinler kalacaktır ve zehirleyen şey de zaten bu toksinlerdir

arnavutköy emirgan arası avlanan var mı ? duyduğuma göre kıraça varmış oralarda.

Aksam pek balik cikmadi dipte takimlarda havalaninca cok takmaya basladik durum bu 🙂
20190501_184805.jpg

20190501_213720.jpg

sonunda hasta da olsak inebildik balığa. LRF ile güzel bir avdı. gece 12 den sonra açılabildim anca. hasta olmamdan sebep genelde oturup kalabalığı izledim. 12 den sonra sakinleyince anca olta atabildim. balık seyrekti ama keyif verdi.

upload_2019-5-2_9-16-43.png

Dosyalar

• upload_2019-5-2_9-19-12.png
    upload_2019-5-2_9-19-12.png
    610.1 KB · Okunma: 500
sonunda hasta da olsak inebildik balığa. LRF ile güzel bir avdı. gece 12 den sonra açılabildim anca. hasta olmamdan sebep genelde oturup kalabalığı izledim. 12 den sonra sakinleyince anca olta atabildim. balık seyrekti ama keyif verdi.

91565 dosyayı görüntüle
Maşallah , afiyet olsun . Çift köstekli silikon takım mı ? Birde kaç gr kurşun ve misina bilgisi alabilir miyim takımla alakalı ? İyi günler .

Maşallah , afiyet olsun . Çift köstekli silikon takım mı ? Birde kaç gr kurşun ve misina bilgisi alabilir miyim takımla alakalı ? İyi günler .
Teşekkürler. takım tek köstek. kurşun 10 gr. misina olarak 0,165 misina kullandım başta sonra 0,20 misina kullandım.

takımı şu şekilde yaptım ,

upload_2019-5-2_15-26-34.png

2 köstekli 3 köstekli atanlar çoktu ama ben çok fazla karışıyor diye bu şekilde yaptım zaten tek tek geliyor balık çok kösteğe gerek yok ve seyrek. dibe indirip dipten ufak ufak zıplatarak yavaş yavaş sarıyorum.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back