Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nurtekin

Aktif Üye
Adı
Nurtekin
Persembe Tarabyadan 1 2 çingene dışında palamut çıkmamış. Aksama doğru istavrit seyrekmiş tavalık alınmış . Acaba bugün nasıldı ? İstavrit düşünenler için ise Boğaz'ın alt tarafları daha verimliymişşşş.

Adı
arif mutlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
5 sene sonra takoz istavritleri çino diye satacaklar.
Abi şuanda durum farklı değil yavru palamutçukları ada istavriti diye iri tırsileri ada çinekobu diye pazar tezgahlarında satıyorlar bu adada bütün balıklar mutasyon geçiriyo herhalde :)

MrWho72

Aktif Üye
Adı
Günhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Abi şuanda durum farklı değil yavru palamutçukları ada istavriti diye iri tırsileri ada çinekobu diye pazar tezgahlarında satıyorlar bu adada bütün balıklar mutasyon geçiriyo herhalde :)
Yaparlar, millet balıktan anlamıyorki, ne çeşidini biliyor ne nasıl ayıklanacağını biliyor ne de nasıl pişirileceğini. Balıkçı tezgahı önünde bu ne balığı, nasıl pişirilir diye soranlar dolu en bilindik balıklar için. Bunlarda geçiriyorlar istedikleri gibi.

alquimista

Yeni Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar cümleten. Forum'u bir yılı aşkındır takip ediyorum. Bir süredir de kayıtlı üyeyim. Geçen yıl kurşun arkası at-çek avcılığına başlamış birisi olarak tecrübelerinizden, paylaşımlarınızdan istifade ettim, ediyorum. Herkese teşekkürü borç bilirim. Bu ilk mesajım. Bundan sonrası için de sizlerden istifade etmeye ve mümkün mertebe av raporlarımı vs. paylaşmaya devam edeceğim. Tekrardan teşekkürler.

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...