Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ersin1903

Daimi Üye
Çubuklu civarı,
Çıkan bir kaç istavrit
Başka balık görmedim
:(
Güzel abim sana demiştim ama Perşembe günü sen boğaza gitme diye :koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:
Neyse sağlık olsun hava güzel Allahtan boğazda mis gibi kahvaltı çay :harika: ayrıca belli olmaz bakarsın öğlen girer balık içeri, özellikle palamut için saati pek belli olmuyor biliyorsun bazen öğleden sonra çok iyi yapıyor ;)
inşallah rastgelir :harika::harika:

Mektupla

Daimi Üye
Dün sabah 7'den öğlen 2'ye kadar Emirgan'da olta salladım. Kurşun arkası görebildiğim kadarıyla birşey alan olmadı. Sabah bir iki saat kadar iri İstavrit yaptı. Tek tük Zargana alan vardı. Geceden yemliye yatıran bir kişi gün doğarken bir Lüfer bir de kaba Sarıkanat almış, gördüm. Herkese rastgele.
Bereketli avlar diliyorum...

Mektupla

Daimi Üye

sunborn

Üye
Adı
Şafak Sağlam
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bende uzun bir aradan sonra bir boğaz havası almak için Emirgana geldim. Sabahtan beri oltamda vuruş dahi olmadı. Çevremdeki müdavimlerde lodosa suç bularak boğazı izleme durumuna geçtiler veya pes edip gittiler.

huseyind

Daimi Üye
Adı
Hüseyin
Bende uzun bir aradan sonra bir boğaz havası almak için Emirgana geldim. Sabahtan beri oltamda vuruş dahi olmadı. Çevremdeki müdavimlerde lodosa suç bularak boğazı izleme durumuna geçtiler veya pes edip gittiler.
Son 127 milyon defa balığa çıkınca bana olan olmuş size de :/ :))

Oltanın

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Çubuklu civarı,
Çıkan bir kaç istavrit
Başka balık görmedim
:(

Bir gün denk gelicez abi seninle o günü sabırsızlıkla bekliyor olucağım :) kısa bir balık girişi oldu o sıra alan aldı alamayan alamadı. bu arada çabuk pes ediyorsun abi palamutun saati olmaz çinekobunda saati olmaz her an herşey olabilir sabırla gün sonunu bitirmek gerekir.

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bana da aynı şey oluyor hep :)
bende sanki her defasında ilk kez gider gibiyim her 180 190 ıncı atışımda ilk atışım gibi bi bıkmadım en sonunda hatun kovacak beni evden buraya yazıyorum insan oğlu bir şeyden bıkmaz mı bıkmıyor işte... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...