Ersin1903
Daimi Üye
Güzel abim sana demiştim ama Perşembe günü sen boğaza gitme diyeÇubuklu civarı,
Çıkan bir kaç istavrit
Başka balık görmedim
![]()
Neyse sağlık olsun hava güzel Allahtan boğazda mis gibi kahvaltı çay
inşallah rastgelir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Güzel abim sana demiştim ama Perşembe günü sen boğaza gitme diyeÇubuklu civarı,
Çıkan bir kaç istavrit
Başka balık görmedim
![]()
Bereketli avlar diliyorum...Dün sabah 7'den öğlen 2'ye kadar Emirgan'da olta salladım. Kurşun arkası görebildiğim kadarıyla birşey alan olmadı. Sabah bir iki saat kadar iri İstavrit yaptı. Tek tük Zargana alan vardı. Geceden yemliye yatıran bir kişi gün doğarken bir Lüfer bir de kaba Sarıkanat almış, gördüm. Herkese rastgele.
Bereketli avlar diliyorum...Çubuklu civarı,
Çıkan bir kaç istavrit
Başka balık görmedim
![]()
Bugun lodos kuvvetli. Gocmenleri guneye cagiriyor gibi. Bekledigimiz hareket ozellikle haftasonu gerceklesebilir diye tahmin ediyorum. Olmazsa da saglam sallamisim demektir.
Son 127 milyon defa balığa çıkınca bana olan olmuş size de :/Bende uzun bir aradan sonra bir boğaz havası almak için Emirgana geldim. Sabahtan beri oltamda vuruş dahi olmadı. Çevremdeki müdavimlerde lodosa suç bularak boğazı izleme durumuna geçtiler veya pes edip gittiler.
Çubuklu civarı,
Çıkan bir kaç istavrit
Başka balık görmedim
![]()
Bana da aynı şey oluyor hepSon 127 milyon defa balığa çıkınca bana olan olmuş size de :/)
bende sanki her defasında ilk kez gider gibiyim her 180 190 ıncı atışımda ilk atışım gibi bi bıkmadım en sonunda hatun kovacak beni evden buraya yazıyorum insan oğlu bir şeyden bıkmaz mı bıkmıyor işte...Bana da aynı şey oluyor hep![]()