Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mektupla

Daimi Üye

Spin Fishing

Aktif Üye
Adı
Burak
Ben de akşam paşalimanına indim. Önce spin denedim, hiç bi şey yoktu. Yanda spin deneyenlerde de bi şey yoktu. Onlar toplayıp gittiler. Yanımda lrf de götürmüştüm Allah'tan. 3 güzel iskorpit aldım. Yaşattıkları zevk için teşekkür edip ait oldukları yere geri bıraktım.

Mektupla

Daimi Üye
Ben de akşam paşalimanına indim. Önce spin denedim, hiç bi şey yoktu. Yanda spin deneyenlerde de bi şey yoktu. Onlar toplayıp gittiler. Yanımda lrf de götürmüştüm Allah'tan. 3 güzel iskorpit aldım. Yaşattıkları zevk için teşekkür edip ait oldukları yere geri bıraktım.
Daha da bereketli olsun inşaallah...

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Geçen gün balıkçının önünden geçerken ilk kez gördüğüm bir balık vardı tezgahta, yaklaştım çıkaramadım üzerinde lapine benzer renkli çizgiler vardı, ne balığı bu dedim sarpa dedi, şöyle balık böyle balık öve öve bitiremedi, neyse balık almıcaktım zaten hayırlı işler dedim gittim, sonra merak edip baktım sarpa balığına, hiçte övdüğü gibi değilmiş :) aaah ah...

ihtiyar prof

Aktif Üye
Adı
saip
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu zamanlarda 70.80 parça çapariyle dişli aldığımızı bilirim nerede bu balıklar yahu. Yarın olta da keyif vermiyecek anlaşıldı çok değerli tek pazarımız zıpkınla geçireyim bari yapıcak bişey yok belki güzel balta filan vururuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...