Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Bilinçaltımızdaki bizden bir cacık olmaz hükmüyle de uğraşmamız lazım, hatta belki de önce bunu bir yenmemiz gerek, bu hüküm bizi yedi bitirdi... (Yazdıklarımın sizinle kesinlikle bir alakası yok)
Bizler yok olmadan o cacık hükmü yok olmaz! Umarım gelecek nesiller de birşey ler temelden daha iyi eğitimle değişir.

POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Balık Ekmeğin ithal uskumrudan değil lüferden yapıldığı zamanlar 1.40'dan itibaren :

10 yaşındaydım ozamanlar!
çok iyi hatırlıyorum, canlı Lüfer isteyenlere kürekli kayıklar hemen ortaya gelir balığı tutar getirir ,pişirip verirlerdi!
zaman o günlere dönse ne güzel olurdu!:asik:

Bu dediğim sadece balik icin degil yazin piknik yerleri içinde geçerli " İNSAN "olan pislettigi yeri toparlayip bir sonra ki gelen için pırıl pırıl bırakır. Maalesef her balik avim sonrasın da bulunduğum yerin avcılık yapilan son noktasına kadar sağlı sollu dolaşıp atilan capari misina ve yemli takımları toplayip çöpe atıyorum. LÜTFEN DUYARLI OLALIM insanlar harici korumasız hayvanlar var ayaklarina atmış olduğunuz av malzemeleri dolanıyor ayakları kopuyor, zaten gerektiği gibi doyurup bakmadigimiz açlıktan ne bulsa yiyecek pozisyonunda ki kedi köpek için ise yemli bıraktığınız iğneler ölümcül sonuçlar yaratmaktadır. Birazcık İNSAN OLMAYI DENEYİN !!!!!!

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back