Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FARUKSEZER

Daimi Üye
Adı
FARUK SEZER
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Geçen haftasonu yemli av için Çubukludaydım mera o kadar piski balık kesikleri kopmuş takımlar , yiyecek içecek artıkları Av yapasın gelmiyor
Bir de güya temizlik imandan geliyor.

Mektupla

Daimi Üye

Cerkuday

Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Geçen haftasonu yemli av için Çubukludaydım mera o kadar piski balık kesikleri kopmuş takımlar , yiyecek içecek artıkları Av yapasın gelmiyor
Bankların üzerinde balık kesen çeşitler de mevcut!

POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu dediğim sadece balik icin degil yazin piknik yerleri içinde geçerli " İNSAN "olan pislettigi yeri toparlayip bir sonra ki gelen için pırıl pırıl bırakır. Maalesef her balik avim sonrasın da bulunduğum yerin avcılık yapilan son noktasına kadar sağlı sollu dolaşıp atilan capari misina ve yemli takımları toplayip çöpe atıyorum. LÜTFEN DUYARLI OLALIM insanlar harici korumasız hayvanlar var ayaklarina atmış olduğunuz av malzemeleri dolanıyor ayakları kopuyor, zaten gerektiği gibi doyurup bakmadigimiz açlıktan ne bulsa yiyecek pozisyonunda ki kedi köpek için ise yemli bıraktığınız iğneler ölümcül sonuçlar yaratmaktadır. Birazcık İNSAN OLMAYI DENEYİN !!!!!!

finansaldanışman

Aktif Üye
Adı
Erdem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu dediğim sadece balik icin degil yazin piknik yerleri içinde geçerli " İNSAN "olan pislettigi yeri toparlayip bir sonra ki gelen için pırıl pırıl bırakır. Maalesef her balik avim sonrasın da bulunduğum yerin avcılık yapilan son noktasına kadar sağlı sollu dolaşıp atilan capari misina ve yemli takımları toplayip çöpe atıyorum. LÜTFEN DUYARLI OLALIM insanlar harici korumasız hayvanlar var ayaklarina atmış olduğunuz av malzemeleri dolanıyor ayakları kopuyor, zaten gerektiği gibi doyurup bakmadigimiz açlıktan ne bulsa yiyecek pozisyonunda ki kedi köpek için ise yemli bıraktığınız iğneler ölümcül sonuçlar yaratmaktadır. Birazcık İNSAN OLMAYI DENEYİN !!!!!!
Aynısını bende yapıyorum ancak takımları toplayıp eve getirip iğnelerini kontrol edip bir çok takım yapıyorum.2 yıldır sadece numara çeşitliliği açısından aldığım 6 kutu iğne var.Ekstra 2 kutu mustad aldım daha kapağını açmaya şansım olmadı.Büyük no lu iğneleri ise bileyleyip ince demir testere ile tırtıklar oluşturup eskisinden daha kullanışlı hale getiriyorum.
Yani demek istediğim arkadaşımızın yaptığı bu güzel davranışı çevreci olmasanız bile yapmanızda fayda var.Ayrıca korozyon tutan iğneler için(Büyük no lu olanlar) zımparalayıp üzerine korozyon önleyici makinelerimizde kullandığımız spreylerden sıkarsak uzun avlar kullanmaya devam edebiliriz.
Herkese rastgele.

Adı
Alperen
Kan Grubu
A Rh Negatif
Kendo limon 21gr spin, tek çinekop bir sürü yaprak salındı. Saat 00:00 civarı deniz akıntısız dalgasız rastgele.

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...