Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

finansaldanışman

Aktif Üye
Adı
Erdem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar yeni mera buldum.Artık burada da balık yoksa bilemiyorum.Alın size yeriyle, bakir bir mera.:)
Geçiş halindeki Öte Gezegen Araştırma Uydusu TESS, Dünya'dan 59,5 ışık yılı uzakta, büyük bölümü sudan oluşan bir gezegenin varlığını keşfetti.
Dünya'dan 53 ışık yılı uzakta Ağcık (Reticulum) Takımyıldızı'ndaki "HD 21749" yıldızının yörüngesinde bir öte gezegenin varlığını belirledi.

"HD 21749b" adı verilen "Neptün-altı" kategorisindeki gezegenin Dünya'nın 3 katı büyüklükte olduğu, ancak öz kütlesinin bu büyüklükteki Uranüs, Neptün gibi gaz devi gezegenlerden çok daha yoğun olması nedeniyle Dünya'dan 23 kat daha ağır olduğu belirtildi.
Birde yüzey ısısı 150 derece imiş ama olsun balık varsa biraz bronzlaşmanın zararı olmaz.:)
Şimdiden herkese rastgele.:)

Adı
Alperen
Kan Grubu
A Rh Negatif
Yarın sabah Tarabya da Kaşıbeyaz Restaurant tarafında olacak olan var mı? Bu aralar oraya dadandım ama maalesef pek bir şey tutamadım.
Her akşam otel önündeyiz bekleriz mutlaka orada kırmızı bi motor görürsen cbf murat abi orada demektir Ben biraz geç geçiyorum 9:30-10:00 gibi mutlaka bizden birilerini göeüesün ortam sarar yarın tekrar gelsin. Alperene gelmiştim dersen ararlarda zaten seni ama balık yok muhabbet hoş haberin olsun üstad

omertbk34

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Negatif
Haftasonu balık peşinde olan herkese rastgele. Güzel raporlar okumak ümidiyle. Görseldeki çılgınlarla kovalarınız dolsun inşallah :) :)

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Üsküdar az önce baktım tık yok radar önü bomboş iskele tarafi tek tük zargana :(:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...