Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zargana1903

Aktif Üye
Dün öğlen 2 ile 5 arası Arnavutköy den 1 kilo kadar istavrit aldım. Yanımda yemli atan bir elaman 4 5 tane çinekop bir o kadar da istavritten küçük yaprağı attı kovaya, aç gözlü herif. İstavrit çok iri ve güzel geldiği için çinekopla uğraşmadım ben. Yağmur saniye durmadı, alt taraftan ıslandım biraz, üşütük heralde karnım fena ağrıyor :)
Maşallah , afiyet olsun . K.. ıslanmadan balık tutulmaz deyimi . :)

hkelek

Yeni Üye
Adı
HÜSEYİN K.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
arkadaşlar kurna ve sahilköy civarında levrek yada vuruş alan varmı?

Mektupla

Daimi Üye
Dün öğlen 2 ile 5 arası Arnavutköy den 1 kilo kadar istavrit aldım. Yanımda yemli atan bir elaman 4 5 tane çinekop bir o kadar da istavritten küçük yaprağı attı kovaya, aç gözlü herif. İstavrit çok iri ve güzel geldiği için çinekopla uğraşmadım ben. Yağmur saniye durmadı, alt taraftan ıslandım biraz, üşütük heralde karnım fena ağrıyor :)
Geçmiş olsun...

süheyl

Daimi Üye
Adı
süheyl
Kan Grubu
B Rh Pozitif
geçmiş olsun ben şu kıraça istavritin tadını hiç unutmadım bizim burdaki istavritlerden çok güzel tadı var ...

Son düzenleme:

OmerKara

Yeni Üye
Adı
Ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar yarın boğazda balığa çıkmayı düşünüyoruz birader ile birlikte. Balık alabileceğimiz mekan önerebilir misiniz? Her iki yakada olur.

Adı
Emre
Kan Grubu
A Rh Negatif
Arkadaşlar yarın boğazda balığa çıkmayı düşünüyoruz birader ile birlikte. Balık alabileceğimiz mekan önerebilir misiniz? Her iki yakada olur.
Bugün Emirgandan tutun Aşiyan Arnavutköy arası her yer istavrit yapmış. Galata tarafı da çok güzel balık yapmış ama inanılmaz kalabalıkmış. Yarın da her yerden balık çıkar muhtemelen.

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar Anadolu yakası boğazda kurşun arkası durumlar nedir bilgi verebilecek var mı ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...