Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Abi hic sorma ya. Dandik bi düşme kırdı uç fincanı hafif bi kırık var ama yapicak bisi yok. Olursa olur olmazsa yeni bi kamış alıcam artık
Ahh İbrahim ah ne kaşık verdin ne çay ikram ettin :) istersen kamışı çöpe at attığın yeride söyle , çok basit bir şey için kamış mi alınır Cengiz de 1 dk lik isi var sende alıp yapabilirsin o kamışın kıymetini bil 1700 TL fiyatı var

İbrahim kürşat

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Ahh İbrahim ah ne kaşık verdin ne çay ikram ettin :) istersen kamışı çöpe at attığın yeride söyle , çok basit bir şey için kamış mi alınır Cengiz de 1 dk lik isi var sende alıp yapabilirsin o kamışın kıymetini bil 1700 TL fiyatı var
Abi yeri mekanı söle hemen gelim cay corba dedigin nedir :)
Makairadan sıkılmaya basladim süpercore filan almak istiyorum aslinda

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
ahh ibrahim ah geldikde ne oldu bide takmışsın takımı dibe kaşıt nerede hani dedin bak tattım koptu dedin :)makaria benim eski kamışım okumanın tek sevdiğim kamışı hediye kabul edilir sünnettir :) bence maceraya girme uyguna bulursan al tabide 3000 tl ler o kamış için çok fazla

lapin

Daimi Üye
Adı
Mert S.
Arkadaşımın kamışı gözümün önünde patladı 250 gram kurşunda ondan sonra güvenemedim , power aero bakabilirsin abi o fiyatlara

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
abi istavrit disidna balik yok yeni kamis diyorsun. bence bime kamis gelecekmis istavirte o da yeter :) :)
kaşıntısı var balık yok kendini kamışla mutlu etmeye çalışacak :) ama şu durumda var normalde bu zamanlar istavritin i si olmazdı taze yem bulamazdık mevsimler değişti hala bir umutla belki yapar diye bekliyoruz bazı dönemler sadece uzak atış yapanlar balık alıyor beki o zaman faydası olur

omertbk34

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Negatif
Cuma dan beri boğaz yakasını takip ediyorum.Bolca istavrit var.Hatta bir kişi 10 lt lik damacanayı ağzına kadar doldurmuştu.Cezalar malum arttı.Bir zabıta gelse tonla para cezası yiyecek.Dişli için yemli akşam üstü atanlar vardı ama çekeni göremedim.
Ben niye çıkmadım diye sorarsanız meralardaki saf tutma düzeni cuma namazında yoktu.Hatta o kadar kişi bile camii de yoktu.Zaten 5 dk da bir birileri birilerine oltalarını takıp tartışıyorlar hatta bazıları mera sahibi gibi davranıyorlardı ki ben orada olursam o kişileri marmara denizinin serinletici sularıyla buluşturma ihtimalim hayli yüksek olurdu.Malum balık tutma benim için keyif olayı,balık olup olmaması bir önem taşımıyor.Ama keyfe tecavüz eder gibi gelip bir de ahkam kesmeleri beni benden alıyor.Bu nedenle diğer hobim olan üç bant bilardo ile ilgilenmek sinirlerim açısından daha cazip gelmekte.Zaten işim stres yüklü,ekstra stres ve sinire gerek yok.Ama bu ortamda bile avlanan tüm hobidaşlarıma rastgele...
Hocam aynı duygular ile gündüz istavrit vs bırakmış kişileriz. Sadece spin ve lrf ile sakin zamanlarda vakit geçirmeye çalışıyoruz. Ama ondada rahat yok artık. Bir örnek vermem gerekirse Cumartesi gecesi saat 03:00 gibi Üsküdarda lrf ile av yapmaya iniyor arkadaşım. Meydanda sahil boyu toplasan 10 kişi var. Tek başına takılmaya başlıyor. Yanına bir kişi geliyor napıyorsun ne atıyorsun gibisinden. Peşine diğer 2 arkadaşınıda çağırıyor. Bomboş sahilde biri soluna diğeri sağına giriyorlar başlıyorlar olta atmaya. Atış yaparken kamışına çarpmalar. Etrafına baksana atarken vs vs itlik yapmaya başlamışlar. Bizimki bakıyor belaya karışıcam basıyor gidiyor. Çok afadersiniz köpek gibi yerlerini işaretleme derdindeler. Çevresinde balık tutanlara tahammülleri yok. Bu sezon balık yok diye insanlarda farklı farklı tepkiler oluşmaya başladı :)

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

İbrahim kürşat

Daimi Üye
Adı
İbrahim
ahh ibrahim ah geldikde ne oldu bide takmışsın takımı dibe kaşıt nerede hani dedin bak tattım koptu dedin :)makaria benim eski kamışım okumanın tek sevdiğim kamışı hediye kabul edilir sünnettir :) bence maceraya girme uyguna bulursan al tabide 3000 tl ler o kamış için çok fazla
Senden sonra sarikanatı kaldirdım ama yoktun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...