Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul-Kadıköy Çanakkale-Dalyan Köyü

ufakraki

Yeni Üye
Adı
Kaan Utkun
Arkadaşlar merhabalar,

Kısa bir süredir forumda yazılanları takip ediyordum, gerçekten çok faydalı bilgilere ulaştım ve üye olup aranıza katılmak istedim :)
İstanbul'da boğazda tekneden avlarım oldu. Çanakkale'ye gittiğimde Babakale ve Yeniköy arasındaki bölgelerde kıyı avcılığı yapıyorum.
Notlarımı almaya devam ediyorum, öğrenecek çok bilgi var :)

Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hoş geldin Kaan

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska
Hosgeldin Kaan. Koyunuzu merak ettim. sizin koyler guzeldir, resimleri paylasirsin bir ara. Bir de yakinlarda levrek ve lufer icin atcek yapilan guzel avlaklar varsa bi hafta sonu kacmak lazim oralara...:)

ufakraki

Yeni Üye
Adı
Kaan Utkun
Hosgeldin Kaan. Koyunuzu merak ettim. sizin koyler guzeldir, resimleri paylasirsin bir ara. Bir de yakinlarda levrek ve lufer icin atcek yapilan guzel avlaklar varsa bi hafta sonu kacmak lazim oralara...:)
Bizim yazlığımız Eyvah eyvah 3 ün çekimlerinin yapıldığı bölgede. Şubatta film vizyona girince detaylı olarak bölgeyi görebilirsin yani :)
Levrek at-çek için güzel yerler mutlaka vardır, ben yemli takıldığım için bilmiyorum maalesef. Yemli diyorsan yerleri söyleriz tabi :)
Lüfer için at-çek yapılan birkaç yer söylemişti arkadaşlar, onlar oralara gidip yapıyorlarmış. Bildiğimiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışırız.
Geçen seneye göre bu sene balık hiç yok gibi maalesef.

Hoş bulduk arkadaşlar :harika: