Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Meralar Analizi

Haliççi

Yeni Üye
Adı
Haliççi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ustalar merhaba, arkadaşım şöyle bir site önerdi,

Ben de girip baktım bizim klasik uygulamalara benziyor ama tahminler falan iyi gibi. Siz hiç biliyor musunuz ya da buna benzer şeyler kullanıyor musunuz hiç? Artık bu kadar yapay zeka varken sürekli aynı soruları sorarken buluyoruz da kendimizi şurada balık ne zaman çıkar, sabah suyu mu gitmek lazım, silikon rengi ne olacak, hakketen gına geldi :D

Lafalisokalemabuno

Aktif Üye
Adı
Samet
Çöp site. Yapay zekayla az çabayla hazırlanmış çöp. Akıl almaz tür önerileri var istanbul için. Bu tarz meralarla ilgili bir yazılım yapılacaksa ancak çok sayıda gerçek kullanıcının girip hangi balığı hangi saatte nerede tuttuğunu paylaşması ve uygulamanın bu verileri derleyip kullanıcılara güzel bir şekilde sunması gerekir. Bu da çok zor bir iş.

Son düzenleme:

Haliççi

Yeni Üye
Adı
Haliççi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Eyvallah hocam, ben dün yine balat-fener tarafına gittim, siteye bakıp iyi boy istavrit aldım, lrf mini silikonla. Ben biraz daha takılırım buna, ama tabii yorumunda da haklısın; eğer insanların önerileri olursa daha da iyi olur. Belki sonra falan eklerler, anladığım kadarıyla yeni bir site zaten. Rastgele :)