Lafalisokalemabuno
Aktif Üye
oltakursunlari.com'dan 4 ila 40 gram arasında değişen armut ve gezer kurşunları toplamda 1000 liraya almıştım kargo ücreti ödememek için. Emin olmak için de 240 gram edecek şekilde 30 gram kurşunları toplayıp dijital kantarla şimdi tekrar ölçtüm, 250 gram geldi. Siparişimde de hiçbir eksik yoktu, o yüzden önerebilirim. Sadece kurşunların çapaklarını almak gerekebilir diye bir not geçeyim. Olta bayilerinde bu sorun var mı bilmiyorum ama internetten gelen kurşunlarda çapak problemi oluyor, ben bakır tel geçirip çapağını alıyorum.Samet konuyu dağıtmak istemem lakin bunca yıl geçmiş ve bir kez olsun internet üzerinden kurşun siparişi vermemişim. Şu olta kurşunları adlı siteden alışverişin oldu mu hiç? Yani sorunsuz bir şekilde, yazılı olan fiyatlara seçtiğimiz gramajda kurşunlar geliyorsa hemen sipariş geçeceğim. Ege avlarımın vakti bir hayli yaklaştı ve bazen balığın bol ancak takılma riskinin de yüksek olduğu bir nokta var, oraya yürüyüp orada tripodu kurup atış yaptığımdan 150 Gram kurşun sıkça lazım oluyor.
Sadece 150 gram kurşun alacaksanız spotbalık'ta şöyle bir şeye rastgelmiştim, bunu da değerlendirebilirsiniz. Tek problem, kurşun için kargo kampanyası geçerli olmuyor ve sepette 100 gram kurşun varsa bile kargo ücreti ödemek gerekiyor:
DFT Armut Balıkcı Kurşunu 150 GR (5 Kg), Fiyatı 865,00 TL Özellikleri ve Yorumları
DFT Armut Balıkcı Kurşunu 150 GR (5 Kg)
Spotbalığın bir problemi de stok olmayan ürün stokta var gibi gözükebiliyor. Buradan alışveriş yapmayı isterseniz belki önce whatsapp'tan sorup öyle sipariş geçmek mantıklı olabilir.